To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - drewnopodobna naklejka

rwd14b - 23-08-2010, 22:00
Temat postu: drewnopodobna naklejka
W mojej cari LS na konsoli środkowej jest paskudna drewnopodobna naklejka. Ciągle sie zastanawiam czy jej nie zerwac. Czy może ktos to zrobił?? Jakbym zobaczył zdjęcia to pewnie łatwiej bedzie podjąc decyzje
Sylwan - 23-08-2010, 23:25

Też mi się to nie podoba, ale za to okleina srebrna jest bardzo fajna...
misibiczi - 26-08-2010, 21:59

A ja mam właśnie taką "drewnianą" i mi się bardzo podoba :)
Co do pytania - kiedyś podklejałem fragment swojej i widziałem, że zostają pod nią nieusuwalne jak mi się zdaje ślady kleju.

rwd14b - 26-08-2010, 23:13

myślę że tego kleju da sie jakoś pozbyc, bo górny panel (tam gdzie zegar) mam bez okleiny i nie widac kleju. Widocznie odłaziła i komuś nie chciało sie podklejac. Ciekawe tylko czy można gdzieś ją kupic, bo nie znalazłem
misibiczi - 27-08-2010, 16:28

Pewnie, że można. Używkę na Allegro - najlepiej, albo nową też np. na Allegro. Z tym jednak, że w przypadku nowej odcień zapewne będzie już inny, a poza tym ceny ( coś około 180 zł ) moim zdaniem są abstrakcyjne.

[ Dodano: 27-08-2010, 20:40 ]
http://allegro.pl/carisma...1173182776.html

zjawa490 - 18-10-2010, 00:16

Ja po zakupie też miałem ten dylemat co wy. Ale znalazłem sposób w pewien gorący dzień zostawiłem cari na słońcu zamknąłem wszystkie szyby i czekałem aż się nagrzeje(lepiej schodzą te naklejki).Potem przykleiłem je wszystkie do blatu i pomalowałem na szaro po wyschnięciu pociąłem zwykły jałowy bandaż który złożyłem na pół położyłem na pomalowane elementy i trysnąłem czarną farbą. Wygląda prawie jak Carbon ale jest lepsze niż ten wzór z Allegro bo to mój jedyny niepowtarzalny wzór. I wydałem całe 40 zł a nie 160 jak te z Allegro. Jak zrobię foty to wam pokaże. A i czyszczę nową starą okleinę plakiem i nic nie schodzi.