Space Star Techniczne - Czyszczenie przepustnicy w Łodzi
hubert.madroch - 25-08-2010, 11:22 Temat postu: Czyszczenie przepustnicy w Łodzi Witam serdecznie,
w swoim SS 1.8 GDI mam standardowy problem - brudna przepustnica (falujące obroty...).
Czy znacie jakiś serwis w Łodzi lub w okolicach, który potrafi dobrze wyczyścić przepustnicę? I jakie ceny +/- takiej usługi?
Pozdrawiam
słoik - 25-08-2010, 14:38
Wiesz co dowiedz się na Wysokiej na wprost ulicy Złotej. Tam jest serwis ARTBEX. JAk chcesz to dam ci nr telefonu to zadzwonisz i się dowiesz. Gość zna się na Miśkach i ma dobry sprzęt diagnostyczny. Jak to mnie powiedziano jest specyficzny w zachowaniach i w mowie ale zna się na robocie
hubert.madroch - 25-08-2010, 17:30
Gdybyś mógł podać mi namiary do niego, będę Ci wdzięczny.
Podobno można spokojnie samemu to zrobić z piwem wieczorkiem przy biurko ale wolę nie ryzykować Mój zmysł mechaniczny jest raczej na niskim poziomie.
słoik - 26-08-2010, 08:45
U mnie właśnie podobnie i przyznam się że przez poł roku jeździłem do mechaniora, który jak się później okazało robił mnie w .....
Namiary to:
Auto serwis :ARTBEX"
ul. Wysoka 20
501-124-140
Ja jakoś wkrótce wybieram się do niego na regulację przepustnicy bo na komputerku wykrył błąd.
reeddiabolo - 26-08-2010, 18:03
Witam
Ja znam dobrego fachowca ale w Skoczowie, robi usługi dla servisów i zna sie na tym jak mało kto.605446966 zadzwon bywa w Łodzi.
Pozdrawiam
|
|
|