To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Lancer CK0 - Klapa bagażnika

banderas71 - 25-08-2010, 21:49
Temat postu: Klapa bagażnika
Witam,mam pytanko klapa bagaja mojego miśka po pociągnięciu za cięgło nie podnosi się do pionu(a chyba powinna)Te druty które są w głębi powinny chyba pociągnąć klapę i ją przytrzymać nie? Jest to o tyle wkurzające że podczas wkładania np.zakupów parę razy dostałem w łeb gdy wiatr zamknął klapę.Jest jakiś patent na to? dzieki za pomoc.
Hugo - 26-08-2010, 16:37

banderas71 napisał/a:
Jest to o tyle wkurzające że podczas wkładania np.zakupów parę razy dostałem w łeb gdy wiatr zamknął klapę
Któryś pręt nie pękł?
darkanian - 27-08-2010, 07:29

U mnie po pociagnięciu za dzwignię klapa tylko lekko się unosi. W pozycji pionowej też nie jest jakoś wyjątkowa sztywna. Myślę, że przy silniejszym podmuchu wiatru też by mogła się zamknąć. Moze miśki tak mają? Może wystarczy tylko trochę bardziej napiąć te druciki. Nigdy się z tym nie bawiłem, jakoś mi to nie przeszkadzało. Moze dlatego, ze nie dostałem jeszcze w łeb tą klapą :P
banderas71 - 27-08-2010, 13:02

Dzięki chłopaki za odp. Zrobiłem patent... założyłem sprężynę od starego tapczanu która pięknie ściąga klapę po otwarciu i trzyma mocno w pionie. :lol:
Anonymous - 27-08-2010, 14:33

heh to zrób zdjęcie swojego patentu może kogoś innego też będzie to t\denerwowało to sobie takie coś skopiuje dzięki tobie:D
Gandalf Biały - 22-12-2010, 20:44

ja mam też patent ze sprężyną,tylko,że jest za słaba..muszę inną znaleść,co myślicie o resorze ze stara,hehe :mrgreen: