To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!

akbi - 30-08-2010, 11:45
Temat postu: ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!
Jeszcze emocje nie opadły po tegorocznym Zlocie w Wilkasach, niemniej jednak proponuję abyśmy już myśleli nad organizacją Zlotu w przyszłym roku, zwłaszcza, że są sugestie z "samej góry", aby jednak przyspieszyć datę Zlotu o miesiąc lub dwa.

Prosiłbym o zgłaszanie jakichś sugestii lub grup osób, chcących się podjąć organizacji przyszłorocznego Zlotu.

Ogólne założenia są takie:

1. Ośrodek (może to być skupisko ośrodków lub hoteli) musi zapewniać miejsca noclegowe dla 500os, a miejsca parkingowe dla ok 150-200 aut.
2. Do organizacji optymalnie jakby się zgłosiła grupa 3-5 osób, w tym 1-2 Moderator.

Fragu - 30-08-2010, 11:51

Może moja sugestia jest bardzo ogólna, ale -> nad morzem !!

Ośrodków pełno, miejsc pięknych pełno. Nad morzem zlotu jeszcze nie było (chyba), a pomorska grupa mitsumaniaków jest bardzo silna więc poradzi sobie z wyzwaniem.

Uwex - 30-08-2010, 12:19

Fragu - fajnie , tylko my południowcy znowu b. daleko byśmy mieli .
Olek - 30-08-2010, 12:20

wstępne rozmowy na ten temat już się zaczęły ;)
pomysł był na Wybrzeże Rewalskie, a konkretnie Niechorze/Pogorzelica bo jest tam kilka dużych ośrodków
potrzebujemy tylko kilka dni na zorientowanie się jak z ilością miejsc by było :)
oczywiście termin będzie potrzebny, konkretnie, czy robimy wcześniej, czy ostatni weekend sierpnia

xjacobs - 30-08-2010, 12:36

na wielkopolsce jest duży potencjał, a tam zlotu chyba jeszcze nie było ;)
akbi - 30-08-2010, 12:39

Proszę do tematu podejść poważnie i proszę, aby w temacie zgłaszali się CHĘTNI podjęcia organizacji.
Posty sugerujące "wciśnięcie komuś roboty" są niepotrzebne.

koszmarek - 30-08-2010, 12:57

Ja z mojej strony już mówiłam kilku osobom i powtórzę, mogę pomóc ale na dużo mniejszą skalę(co i jak powiedzieć).
Nie wiem też czy jest sens szukania AŻ tak dużego ośrodka, bo patrząc na coraz mniejszą frekwencję to kładziemy sobie kłody pod nogi.
No i ten termin... :)

mabda - 30-08-2010, 13:03

jeszcze kwestia co jest przyczyna mniejszej frekwencji. moze mazury byly za daleko? albo wiekszosci sie odechciewa? jak 1 opcja, to wybrzeze tym bardziej bedzie za daleko. jak opcja 2, to juz na to nic sie nie poradzi...
akbi - 30-08-2010, 13:05

mabda napisał/a:
co jest przyczyna mniejszej frekwencji

myślę, że to "przypadek" ...który się nie powtórzy.

mabda - 30-08-2010, 13:11

czestochowie mam nadzieje nic nie przeszkodzi w obecnosci. odleglosc na mazury byla minusem, ale i plusem - spedzilismy tydzien na mazurach, bawiac sie, smiejac i poznajac jeszcze blizej :D morze tez nam, mam nadzieje, nie przeszkodzi i moze stawimy sie w wiekszym gronie. oby nie mniejszym.

ps. nie da sie tu ustawic czasowek?

Fragu - 30-08-2010, 13:21

Uwex, na moje może być i w górach, tyle że tam już był zlot :wink: Zawsze będzie komuś dalej niż komuś innemu. Tylko luźna propozycja miejsca.
tucci - 30-08-2010, 13:55

Zeby pogodzic wszystkich klubowiczow z Polski najbardziej neuralna bylaby centralna Polska :wink:
Kaucz - 30-08-2010, 14:01

olekolek21 napisał/a:
pomysł był na Wybrzeże Rewalskie, a konkretnie Niechorze/Pogorzelica bo jest tam kilka dużych ośrodków

Jeżeli by wyszło w tych okolicach to z chęcią bym pomógł w miarę możliwości. Co prawda więcej czasu spędzam teraz nad morzem jednak nie wykluczyłoby to jakichś działań w czasie, gdy tam zajeżdżam :) .

tucci, no to byłoby najbardziej neutralne, ale trzeba pomyśleć gdzie jest wystarczająco atrakcyjnie na zlot :)

mabda - 30-08-2010, 14:07

najlepiej zeby kazdy zorientowal sie w swojej okolicy czy jest miejsce, ktore zaspokoiloby nasze potrzeby i pomiescilo nas wszystkich. myslelismy nad okolica czestochowy, ale niestety - za malo miejsca :/
Kaucz - 30-08-2010, 14:26

mabda napisał/a:
najlepiej zeby kazdy zorientowal sie w swojej okolicy czy jest miejsce, ktore zaspokoiloby nasze potrzeby i pomiescilo nas wszystkich.

to ja już w lokalnym klubie puściłem pytanie o takowe miejsce, nawet jeśli miałoby nie przejść lokalizacja to i tak warto popytać :)