Podlaskie - Moderator w Regionie Podlaskim.
akbi - 30-08-2010, 11:50 Temat postu: Moderator w Regionie Podlaskim. Aktualizacja:
TNT odszedł na "modzią" emeryturę.
Jego miejsce zajął JayChyl.
Zadania nowego Moderatora regionalnego:
1. Moderowanie (pilnowanie regulaminu i porządku) na podforum regionu podlaskiego.
2. organizowanie i uczestnictwo w spotach regionalnych i późniejsza ich krótka fotorelacja na forum.
3. Dostarczanie na spoty gadżetów klubowych
4. Dopisywanie do grupy Podlaskiej nowych użytkowników forum z Waszego regionu
5. Organizowanie co jakiś czas gadżetów regionalnych
6. Własna inwencja twórcza
Dziękujemy.
mitsu_pl - 30-08-2010, 23:06
Jeżeli można, to chciałbym zauważyć, że na tym podforum i ogólnie w tym regionie nie ma za dużo ludzi chętnych do czegokolwiek... planowane były już 3 czy 4 zloty, z czego wyszedł jeden i to całe 4 miśki się pojawiły więc o czym my mówimy... (czego zresztą bardzo żałuję...,bo chciałbym spotykać się z ludźmi, pasjonatami marki i wymieniać jakimiś doświadczeniami, a nawet pogadać o przysłowiowej "dupie Maryny") moderator czego? Tutaj nawet pisać nikt praktycznie nic nie pisze, oprócz szukam tego czy tamtego lub widziałem tego czy kogoś innego, i to też dość rzadko się zdarza... Podejrzewam, że jakby zniknął ten temat ("Podlaskie") z forum to nawet większość z tego regionu by nie zauważyła...
akbi - 31-08-2010, 12:06
mitsu_pl, no niestety ...region mocno podupadł przez 2 lata ...dlatego trzeba tutaj świeżej krwi. Nie jest to specjalne pocieszenie, ale podobnych regionów w PL mamy może jeszcze z 2-3.
Na Podlasiu jest kilku bardzo aktywnych MItsumaniaków, w tym przecież założyciel i admin tegoż forum, jest też jradmin i kilku Moderatorów.
Moim zdaniem potrzebny jest Wam jeszcze dobry zapalony Moderator Regionalny z zacięciem do działania, który weźmie i zgarnie wszystko w jedną całość.
JayChyl - 10-09-2010, 15:30
Mi chyba jako jednemu udało się zorganizować II Spot podlaski, który odbył się w Białymstoku. (2009r.)
Fotki nadal mam dostępne. Topici z relacjami są widocznie na pierwszej stronie tego regionu.
Biestety kolejny spot nie wypalił z tego względu że miał być w Łomży - zjawiłem się tylko ja i Rutek.
Był też mały spocik 4 osobowy w okolicach ostrołęki jakoś w zimę 2009.
Nie jest dobrze ale nie jest aż tak źle, wystarczy trochę mobilizacji. Ja jako jedyny uczestniczę w spotach warszawskich Coltmanii i międzyregionalkach w pobliżu Wawy. 2 Zloty MM też zaliczone.
EDIT: Sorka, http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=32852 Tutaj II Spot Podlaski
TNT - 13-09-2010, 20:13
Witam
Tak jak Akbi pisze mam teraz trochę więcej zajęć i nie zawsze mam czas zaglądać na forum. Chętnie jednak zawsze pomogę w każdej kwestii. Potrzeba "świeżej krwi" aby rozruszać nasz region. Mimo, że od kilku lat nie posiadam Miśka nadal moje auto jest oznakowane barwami klubowymi i nie mam zamiaru zrywać z tym klubem, może dlatego, że jestem z nim związany prawie od samego początku istnienia. Szukamy kogoś kto pociągnie to wszystko ku rozwojowi. Czekamy na chętnych. Pozdrawiam Jacek TNT
akbi - 13-09-2010, 20:21
JayChyl, czy bylbys chetny do "pociagniecia" regionu podlaskiego?
igi - 13-09-2010, 20:32
JayChyl, spróbuj a my Ci pomożemy
ZUB3R - 13-09-2010, 20:59
Ostrołęka jest niczyim dzieckiem ale sądzę że dzięki JayChyl 'a obecności przybliżyłaby się w stronę MitsuFanów z Podlasia
Wstaję i popieram JayChyl'a
tomekk - 17-09-2010, 23:07
mitsu_pl, ma rację, ja sam zaglądam tu raz na 2 miesiące:/
JayChyl - 20-09-2010, 15:22
Jest wiele sposobów na rozkręcenie regionu. Jednak to nie tylko jedna osoba tworzy grono... Inicjatywę muszą okazać wszyscy. Pomóc w integracji może osoba przewodnicząca
akbi - 20-09-2010, 15:27
JayChyl, Witamy w gronie Moderatorów.
w razie jakichkolwiek wątpliwości - pytaj śmiało
Powodzenia
ZUB3R - 20-09-2010, 16:25
Gratuluję i bardzo się cieszę z tego powodu.
Do zobaczenia Panie MODERATORZE!!!
igi - 21-09-2010, 07:50
JayChyl, współczuje tfuuuuuuuuuuuuuu gratuluje
JayChyl - 25-09-2010, 22:59
Dzięki
Czas na kontakt z ex
|
|
|