Pajero III - Radio wymiana, LCD wyświetlanie
mikello - 10-09-2010, 14:15 Temat postu: Radio wymiana, LCD wyświetlanie Jeśli wywalę oryginalne radio i włożę inne to co z wyświetlaczem LCD?
Pytam bo po zdjęciu panela z przyciskami radia wyświetlacz pokazuje blokadę.
Plan jest taki żeby włożyć stacje multimedialna ale nie wiem co wtedy będzie z wyświetleniem informacji o klimatyzacji i nawiewie jak odepnę oryginalne radio.
Jeśli by się udało to zamotać to w linii wyświetlacza LCD gdzie są dane z radia wyświetlać np napięcie akumulatora.
Myślał ktoś może nad czymś takim?
Tonio80 - 10-09-2010, 14:32
Witaj.ja mam wywalone oryginalne radio.wyświetlacz pokazuje info o nawiewie,,dacie i godz. i nic więcej.
taz - 10-09-2010, 21:25
Tonio80 napisał/a: | Witaj.ja mam wywalone oryginalne radio.wyświetlacz pokazuje info o nawiewie,,dacie i godz. i nic więcej. |
a jakim cudem pokazuje Ci date ?
ja moge tylko ustawic zegarek i tyle
mikello - 10-09-2010, 23:02
Ok czyli po wywaleniu radia pierwsza linijka jest wyświetlana bez problemu...
A jest jakiś problem z kostkami (przejściówki)?
Co do informacji to u mnie też jest data z godzina i nawiewami.
10wojtek10 - 12-09-2010, 19:16
Potwierdzam przedmówców - data, temperatura, godzina i nawiewy są dalej wyświetlane.
Nie ma tylko drugiej linijki z datymi z RDS-u z oryginalnego radia
lukaszmichalak1 - 11-01-2013, 21:22
Witam wszystkich.
Podłączając sie do tematu; jak ustawic datę???
Godzineustawiam bez problemów ale jak przejść do ustawienia daty?
Dziękuje za pomoc.
michal77 - 07-05-2013, 18:38 Temat postu: radio,wymiana witam,podłącze sie też do tematu.myśle też o wymianie orginalnego radia na jakieś normalne z wejściem usb,na karte sd i mp3 i tu moje pytanie-czy dużo z tym jest w ogóle roboty?chodzi mi o podłączenie kabli itp i czy wymiarowo sie zmieści?czy nie będzie trzeba czegoś przerabiać.mam pajero z2005 roku 3.2 long.
Bob27 - 27-05-2013, 10:38 Temat postu: Re: radio,wymiana
michal77 napisał/a: | witam,podłącze sie też do tematu.myśle też o wymianie orginalnego radia na jakieś normalne z wejściem usb,na karte sd i mp3 i tu moje pytanie-czy dużo z tym jest w ogóle roboty?chodzi mi o podłączenie kabli itp i czy wymiarowo sie zmieści?czy nie będzie trzeba czegoś przerabiać.mam pajero z2005 roku 3.2 long. |
Wszystko się bez problemu mieści, miejsca dużo, dostęp bardzo dobry.
Ale faktycznie nie da się ustawić daty na oryginalnym wyświetlaczu.
|
|
|