ASX Ogólne - Osłona górnej części zderzaka - krawędzi bagażnika 

tmp - 16-09-2010, 12:55 Temat postu: Osłona górnej części zderzaka - krawędzi bagażnika Mitsubishi oferuje trzy możliwości zabezpieczenia górnej części tylnego zderzaka przed porysowaniem przy załadunku: naklejkę czarną MZ314465, przezroczystą MZ314466 lub płytę ze stali nierdzewnej MZ314435. Najbardziej estetycznie wygląda osłona metalowa, naklejki są zaś tańsze i wg zdjęć lekko zachodzą za krawędź zderzaka. 

Czy ktoś montował u siebie którekolwiek z tych akcesoriów i może podzielić się wrażeniami użytkowymi?
												 racer1972 - 27-10-2010, 17:52
  Poszukaj w dziale nowego Lancera bo tam takie same występują... Ja bym metalowej nie brał bo nad nią się zastanawiałem ale jednak trochę odstaje (widziałem w salonie)...
												 Hubeeert - 27-10-2010, 18:02
  A ja widziałem na Lancerku mojej kobiety tą metalową. I jest bardzo OK.
												 maly23 - 27-05-2011, 08:26 Temat postu: Re: Osłona górnej części zderzaka - krawędzi bagażnika
  	  | tmp napisał/a: | 	 		  Mitsubishi oferuje trzy możliwości zabezpieczenia górnej części tylnego zderzaka przed porysowaniem przy załadunku: naklejkę czarną MZ314465, przezroczystą MZ314466 lub płytę ze stali nierdzewnej MZ314435. Najbardziej estetycznie wygląda osłona metalowa, naklejki są zaś tańsze i wg zdjęć lekko zachodzą za krawędź zderzaka. 

Czy ktoś montował u siebie którekolwiek z tych akcesoriów i może podzielić się wrażeniami użytkowymi? | 	  

Ja mam zamontowaną czarna naklejkę MZ314465 i jestem z niej na razie zadowolony.

pozdrawiam
												 Wedrowiec - 30-05-2011, 20:40
  pytanie z innej(?) beczki - nie rysuje Wam się klapa na zetknięciu z bagażnikiem? Zakładam, że szoruje o ten poziomy plastik - od początku lekko się wycierała, teraz po pół roku się przyjrzałem i generalnie koniecznie do zabezpieczenia. Coś kiepsko spasowali :/
												 Tepus - 08-10-2011, 20:14
  Tematu nikt nie porusza od maja. Czyli nie zabezpieczacie w żaden sposób górnej części zderzaka? Przecież to jest strasznie podatne na uszkodzenia - lakier mięciutki, trzeba wysoko podnosić ładunek...
												 jaca71 - 08-10-2011, 21:38

| Tepus napisał/a: | 	 		  | Czyli nie zabezpieczacie w żaden sposób górnej części zderzaka? | 	  

Po co?

| Tepus napisał/a: | 	 		  | Przecież to jest strasznie podatne na uszkodzenia | 	  

Ale to jest plastik - nie zardzewieje

| Tepus napisał/a: | 	 		  | trzeba wysoko podnosić ładunek... | 	  

Ja wiem czy wysoko?

Edit: Byłem pewien, że piszę w "Lancerze"    Ale problemy chyba podobne  

| 

|  

|