To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5V6, 1998r, sedan, Kłaj - prośba o opin

star - 17-09-2010, 18:41
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5V6, 1998r, sedan, Kłaj - prośba o opin
http://moto.allegro.pl/mi...1222278299.html

Kod:
Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100):     1998
Przebieg (km):     175000
Pojemność silnika (cm3):     2500
Moc silnika (KM):     163
Skrzynia biegów:     Manualna
Rodzaj paliwa:     Benzyna

Typ:     Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi:     4/5
Kolor:     inny
Stan:     Używany
Uszkodzony:     Nie
Wyposażenie     ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Radio+CD, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer, Nawigacja GPS
Informacje dodatkowe     Bezwypadkowy, Zarejestrowany w Polsce

Opis

Witam mam do sprzedania Mitsubishi Galant, 98rok 2.5 V6
163KM. Auto posiada ważne badania techniczne do 14.05.2011r. i ubezpieczenie do 01.06.2011r. W bardzo dobrym stanie wizualnym i technicznym. Auto posiada książkę serwisową. Nowy rozrząd, oleje filtry, sprzęgło, tarcze przód, klocki przód i tył, opony są prawie nowe made in Japan 17"dodatkowo posiadam komplet alufelg 15" na zimówki, sprzęt grający MAC AUDIO SYSTEM i bardzo dobre radio Panasonic.
GRATIS!!! NAWIGACJA TOMTOM
NIETYPOWY KOLOR BŁĘKITNA PERŁA ZAPRASZAM DO LICYTACJI !!!!!!!! Więcej informacji nr.kom 880-060-880

Witam, wreszcie zdecydowałem się na zmiane samochodu , wydaję mi się, że Galant będzie stanowił najlepszy wybór. Ten egzemplarz przykuł moją uwagę. Dlatego proszę o opinię na jego temat. Z rozmowy ze sprzedającym wynika , że tylko w tłumiku jest mała dziurka, reszta jest jak najbardziej ok łącznie z programi:). Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi

robertdg - 17-09-2010, 19:15

Link do aukcji

http://moto.allegro.pl/mi...1222278299.html

Ten samocód, to jakiś mieszaniec, posiada część pakietu z wersji Sport (zderzak przedni przerobiony), progi są oryginalne ze sporta, wnętrze, panel centralny, wraz z osłona licznika i bocznymi nawiewami deski rozdzielczej podejrzewam, że były malowane własnoręcznie, skórzana kierownica, skórzany lewarek ręcznego, lewarek zmiany biegów wygląda na standardowy, cała reszta wnętrza to wersja bazowa, nieco dziwnie pasuje poducha w kierownicy, atrapa przednia jest z wersji po liftingu, oryginalnie w tym modelu kierunkowskazy przednie i boczne powinny byc pomaranczowe, ale to nie ma znaczenia, gdyz właściciel starał się upiększyć swoje auto, dlatego tyle zmian, przydałyby się zdjęcia komory silnika. Może ktoś z okolic Krakowa/Wieliczki/Bochni zechce podjechać i zerknąć na auto.

Tomek - 18-09-2010, 23:22

postaram się tam podjechać jutro/pojutrze
star - 19-09-2010, 15:40

Witam :) Co do oględzin ,to są już one niepotrzebne. ponieważ postanowiłem sam pojechać i zobaczyć samochód, no i .....stałem się jego właścicielem :lol:
tak pokrótce.
Ogólnie stan bardzo dobry-dobry:
środek bez najmniejszych zarzutów. Stan środka raczej świadczy o nie kręconym liczniku.
Z zewnątrz do pełni szczęscia trzeba pomalować przedni zderzka gdzie widnieje parę odprysków od kamieni.
Mechanicznie, wsumie to pierwszy raz jeździłem v6, wcześniej ibiza 2.0 gti, jednak jak się przejechałem, zobaczyłem jak wkręca się na obroty i przyśpiesza , to wiedziałem , że to jest to.
Serdecznie dziękuje za pomoc :wink: , a sam temat można zamknąć

fj_mike - 19-09-2010, 17:06

Gratuluję zakupu i życzę szerokości i przyczepności :wink:
Czekamy na temat w Naszych Miśkach
star napisał/a:
a sam temat można zamknąć

Zamykamy