Zachodniopomorskie - Sprawdzenie Galanta w Kołobrzegu
Arturro-86 - 17-09-2010, 23:43 Temat postu: Sprawdzenie Galanta w Kołobrzegu Witam Mitsumaniaków
Mam wielką prośbę - czy ktoś z Was mógłby mi pomóc w kupnie Galanta
Mój obecny Galant po "bliskim spotkaniu z Civiciem" nie za bardzo juz nadaje sie do naprawy , wiec znalazłem na allegro to oto cudo:
http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-C14637068.html
Rozmawiałem z właścicielem, Galant prezentuje się z jego opisu zgrabnie i porządnie , ale zawsze chyba lepiej, żeby sprawdził to ktoś na własne oczy i napisał, czy jakieś zastrzeżenia są
Galant z Kołobrzega, jeśli ktoś by się chciał pofatygować i pomóc mitsumaniakowi z Tychów (kawał drogi mam niestety ) to prosiłbym o kontakt na PW ze mną, albo telefonicznie:
668035733
Oczywiście za fatygę mogę zwrócić koszty paliwa, które potrzebne będzie na ewentualny dojazd do Galanta
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
Kaucz - 18-09-2010, 00:24
Arturro-86 napisał/a: | Galant z Kołobrzega |
Pisze się KOŁOBRZEGU !!
Szkoda, że nie napisałeś tego tak z tydzień wcześniej, byłem akurat w ZKL Podpytam się jednakże jednego znajomego, może będzie miał czas na oględziny .
Makos - 18-09-2010, 00:34
Arturro-86, spróbuj nawiązać kontakt z kolegą o nicku wookash83. Łukasz co prawda na co dzień przebywa w Szczecinie ale pochodzi z Kołobrzegu, a teraz ma aktualnie urlop więc duże szanse, że będzie "na wybrzeżu" Sam zresztą ma Galanta (i to nie pierwszego) więc wiedziałby na co zwrócić uwagę
Arturro-86 - 18-09-2010, 09:46
Kaucz napisał/a: | Arturro-86 napisał/a: | Galant z Kołobrzega |
Pisze się KOŁOBRZEGU !!
Szkoda, że nie napisałeś tego tak z tydzień wcześniej, byłem akurat w ZKL Podpytam się jednakże jednego znajomego, może będzie miał czas na oględziny . |
A no przepraszam, zdarza mi się czasem "strzelić byka" ... Tymniemniej dziekuje za zaangażowanie
Makos napisał/a: | Arturro-86, spróbuj nawiązać kontakt z kolegą o nicku wookash83. Łukasz co prawda na co dzień przebywa w Szczecinie ale pochodzi z Kołobrzegu, a teraz ma aktualnie urlop więc duże szanse, że będzie "na wybrzeżu" Sam zresztą ma Galanta (i to nie pierwszego) więc wiedziałby na co zwrócić uwagę |
Dobrze wiedzieć, skontaktuję się z nim
A tak wogóle, Waszym zdaniem - z tego opisu, to rozsądna cena jak za niego?
Zajc3w - 18-09-2010, 12:08
Z opisu zawsze jest okazja, po oględzinach różnie to bywa
Makos - 19-09-2010, 04:08
Przez ostatni miesiąc to ja się naoglądałem już "okazji". Oględziny boleśnie weryfikowały opis auta z ogłoszenia
Arturro-86 - 20-09-2010, 14:23
Nie udało mi się niestety nic z kimkolwiek ustalić w sprawie ewentualnego sprawdzenia tego Galanta.
Nadal przeglądam oferty i nic ciekawszego nie znalazłem w tej cenie... (interesuje mnie 2.0 w sedanie)
Chciałbym więc zapytać się, czy jest może jeszcze ktoś z okolic Kołobrzegu, kto mógłby mi sprawdzić ten samochód?
Zwrócę za paliwo i ewentualną fatygę
wookash83 - 20-09-2010, 20:43
ja niestety nie dalem rady zajechac dzis do Kolobrzegu droga z Krakowa mnie zmeczyla..jesli nikt Ci nie pomoze to ja pewnie w przeciagu tygodnia bede tam jechal..mam Twoj namiar jak cosik to dam znac..
Arturro-86 - 20-09-2010, 22:18
A no to w sumie tyle dobrze
Ze swojej strony i tak serdeczne dzięki za wszelką chęć pomocy
|
|
|