Sport - Inne - żyłka hazardu ...
Anonymous - 13-10-2006, 22:19 Temat postu: żyłka hazardu ... mam takie pytanie do Mitsumaniakow ... czy macie w sobie troszke zylki hazardu i gracie np. w PROFESJONALU albo STS-sie badz innych zakladach bukmacherskich ??
ja swego czasu obstawialem mecze , tennis , hokej itd. najwiecej wygrywalem na pilce noznej ale zyski do strat mialy sie niemal identycznie . Czasami jeszcze mnie tam ciagnie i obstawie jakies mecze ale zadko mi sie to juz zdarza
Chooper - 13-10-2006, 22:28
polecam hokej ewentualnie z pn. ligę brazylijską (mało ludzi stawia, wysokie kursy z podpórka i praktycznie zawsze pewniaki wchodzą), lige urugwajską, turecką.
Primeradivision, premiership, bundesliga, Ital Serie A i France div.1 unikac jak ognia...
Anonymous - 13-10-2006, 22:40
Chooper napisał/a: |
Primeradivision, premiership, bundesliga, Ital Serie A i France div.1 unikac jak ognia... |
zgadzam sie z tym 100% wiele razy przegrywalem kupony glownie przez bundeslige i premiership
Chooper - 13-10-2006, 22:56
tylko raz byłem o krok od dużej kasy dzieki premiership, postawiłem całą kolejkę i nie wszedł tylko jeden mecz, postawiłem na "1" a padł remis...
Anonymous - 13-10-2006, 23:00
ja w tej kolejce Eliminacji do mistrzostw Europy przegralem przez Czechy ktore zremisowaly z Irlandia PN 1:1 , a takto siadlo 10 meczy :/ no ale takie zycie
igi - 16-10-2006, 08:24
a ja swego czasu (jakis rok temu) zarobiłem sporo kasy na bundeslidze. Znalazłem gdzieś w necie niezłą stronke na temat tej ligi i obstawiałem tak jak typowali szwabscy dziennikarze. I było dobrze dopóki stronki nie wyłączyli
Anonymous - 16-10-2006, 21:29
heh skoro ja wylaczyli to moze te mecze byly ustawiane i dobrze wiedzieli co podpowiadac ale swoja droga to dobrze byloby z takich stron czerpac informacje i pozniej obstawiac
macia - 07-11-2006, 22:31
Trochę kasy na tę zabawę straciłem Choć nie powiem, jeśli chodzi o hazard, to najbardziej popłynąłem na maszynach w knajpie osiedlowej - kto grał wie o co chodzi... od kilku lat nie gram i mnie nie ciągnie Najchętniej kupiłbym sobie taki automat do domu i dla przyjemności kręcił bębenkami...
Anonymous - 24-03-2007, 11:29
Zagralem tydzien temu w Profesjonalu bo mowie dawno tego nie robilem ...
Wygralem 30zl , w tym tyg puscilem dwa kupony na eliminacje do ME w kopanej i zobaczymy co bedzie
Anonymous - 24-03-2007, 12:49
A mi się w głowie zrodził taki pomysł żeby na forum zrobić małego totka, żeby coś można było wygrać ale chyba nie wolno...?
Anonymous - 24-03-2007, 12:53
Opisz dokladniej swoj pomysl
Anonymous - 24-03-2007, 13:49
Typujemy liczby jak w totku, cokolwiek mecze nie wiem co tylko można. Osoba która chce typować wpłaca na konto (moje ) np 1zł. Ten który wygra (trafi 6 albo cokolwiek innego) wygrywa całą pule
Jak nikt nie wygra to kumulacja, kumulacja itd aż w końcu użytkownik Ficu865 zniknie z forum
To ostatnie to żart oczywiście:)
Anonymous - 24-03-2007, 22:00
Hmm W sumie pomysl nawet dobry ale sa pewne minusy :
- 1zl wplata - bank weznie wieksza prowizje od tego niz kwota przelewu
- ciezko bedzie kiedykolwiek trafic 6 albo wszystkie mecze
Anonymous - 25-03-2007, 10:18
Meteo napisał/a: | Hmm W sumie pomysl nawet dobry ale sa pewne minusy :
- 1zl wplata - bank weznie wieksza prowizje od tego niz kwota przelewu
- ciezko bedzie kiedykolwiek trafic 6 albo wszystkie mecze |
Wiem wiem ale to tylko taki pomysł mi do głowy przyszedł jak ostatnio losowanie totka w tv oglądałem. Intertesuje mnie czy to było by zgodne z regulaminem forum? MOże hubert się wypowie
Anonymous - 03-06-2007, 20:37
Teraz obstawiałem Euro i postawiłem 4zl i wygrałem 36
W srode tez ide
|
|
|