To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Pomysł na dystrybucję gadgetów

Kameleon1986 - 22-09-2010, 19:17
Temat postu: Pomysł na dystrybucję gadgetów
Witajcie, przeglądałem sobie gadgety jakie są dostępne i przyszedł mi do głowy pomysł na sposób ich dystrybucji. Pomyślałem, że ciekawym pomysłem było by założenie sklepu internetowego, jeżeli byli byście zainteresowani, to mógłbym taki sklep założyć i poprowadzić. W ten sposób każdy forumowicz mógłby bez problemu zamówić dowolny gadget, który byłby aktualnie dostępny. Co o czymś takim myślicie? Dodałem do tematu ankietę, więc zapraszam do głosowania.
Hubeeert - 22-09-2010, 19:42

Tak jak jest - jest OK.
Anonymous - 22-09-2010, 19:48

Nie potrafię sobie wyobrazić zamówienia jednej naklejki MM przez internet. Hmm... 0,85 zł za naklejkę plus 4,50 za list polecony priorytetowy? :lol:
Hubeeert - 22-09-2010, 19:57

Nie wspominając o tym, że trudno byłoby nam zaufać komuś kto jest z nami tak krótko jak Ty. Bez urazy - akbi i Moderatorzy regionalni prowadzą to w sposób dla nas wystarczający i nie sądzę żebyśmy potrzebowali tu zmian i sprzedaży Klubowych gadżetów każdemu.
Misiek :) - 22-09-2010, 20:06

Wg mnie jest dobra opcja dla ludzi którzy np mieszkają za granicą.
Pozatym można by pozostawić na spotach reszte lub odbiór (płace na sklep, zamawiam i odbiór na regionalnym).
Co do np zapachów samochodowych to ja musze wąchać przed kupnem :P P

Hubeeert - 22-09-2010, 20:30

Misiek :) ale nie przez osobę, której nikt nie zna.
Arek (arekp) ma gotowe rozwiązanie od lat a jednak nie zdecydowaliśmy sie na jego wprowadzenie.
I jeżeli ktokolwiek to własnie On będzie to robił.

akbi - 22-09-2010, 21:42

Sklepik i samo zamawianie gadżetu przez internet to pikuś .... później to wszystko jednak trzeba pakować i dygać na pocztę :)
Jedna osoba przy obecnej ilości gadżetów na dłuższą metę nie da rady ... a wg moich planów w niedługim okresie powinno coś jeszcze dojść :)

[ Dodano: 22-09-2010, 21:43 ]
Misiek :) napisał/a:
Pozatym można by pozostawić na spotach reszte lub odbiór (płace na sklep, zamawiam i odbiór na regionalnym).

toć tak właśnie teraz mamy ... jedziesz na Spot, a na nim Moderator regionalny ma gadżety przy sobie - chcesz to kupujesz , nie chcesz to nie.

raddex - 22-09-2010, 21:48

Jakieś 2 lata temu już wałkowaliśmy temat i lepiej niech tak zostanie jak jest w tej chwili.
tomasek - 22-09-2010, 22:30

A poza tym możliwość zakupienia gadżetów dodatkowo motywuje do przyjazdu na spocik :mrgreen:
Kameleon1986 - 24-09-2010, 10:11

Ok, rozumiem, że pomysł sklepu internetowego odpada, myślę że dotychczasowe wypowiedzi wystarczą, żeby dojść do takich wniosków. Myślę że można w sumie temat uznać za zamknięty.
Dziękuję wszystkim za opinie.