Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5V6 sedan, 1997r, Czaple - opinia
bprzemo13 - 23-09-2010, 22:54 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5V6 sedan, 1997r, Czaple - opinia Witam
Co sądzicie o tym Galu?
http://otomoto.pl/mitsubi...-C14884788.html

Kod: | Cena (brutto):
9 700 PLN / 2 440 EUR (do negocjacji)
Finanse:
OtoKredyt: miesięczna rata na to auto już od 258 zł + OC Gratis
Kalkulator OC AC 12 firm - porównaj i kup tanio online lub przez telefon
Kategoria:
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Wersja: VI, Rok produkcji: 1997, Data rejestracji: 06/1997, Przegląd: 08/2011, 212 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm³, benzyna, niebieski-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj pochodzenia: Niemcy, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, szyberdach, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, tempomat, światła przeciwmgłowe
Opis pojazdu:
Na sprzedaż Mitsubishi Galant sprowadzony do Polski kilka dni temu i jest już zarejestrowany. Rok produkcji to 1997,skrzynia biegów Manual, Silnik 2.5 V6,czyli najlepszy jaki montowany był w tym modelu. Auto zakupione w Niemczech od drugiego właściciela, orginalny przebieg 212 000km,którego nie widac po samochodzie,książka serwisowa z ostatnim wpisem przy 184 000km. Auto jak na swoje lata bardzo ładnie się prezentuje,uroku dodają mu 15 calowe alufelgi firmy RIAL w idealnym stanie. Środek auta jest w bardzo dobrym stanie,fotel kierowcy bez jakichkolwiek śladów użytkowania,skórzana kierownica również nie jest wytarta. Galant posiada na wyposażeniu Klimatronik który jest sprawny, 4 Airbagi , pełną elektryke szyb oraz lusterek, welurowa tapicerke, 2 podłokietniki, SZYBERDACH elektryczny,lotke na klapie, obniżające zawieszenie, halogeny, tempomat,3 kluczyki +pilot, dokumentacja serwisowa z Niemiec, centralny zamek sterowany z pilota, 6 głośników,
Auto zarejestrowane/ubezpieczone w Polsce,czyli kupującemu odchodzi około 2500-3000 tys. które trzeba doliczyc do auta sprowadzonego,oraz latanie po urzędach.
Kupujący jest zwolniony z opłaty skarbowej,wystawiam fakture VAT.
Bardzo fajny Galant za rozsądne pieniądze!
Osoby zainteresowane prosze o kontakt pod numerem tel. 880579764
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska , Czaple (woj. lubuskie),
tel.: +48 880579764 |
Koledzy co o nim sądzicie?
kamilrozanski - 24-09-2010, 11:24
ogłoszenie nie jest wg zasad forum, najprawdopodobniej wyleci szybciej niż się pojawiło
pzdr
Matejko - 24-09-2010, 12:40
kamilrozanski napisał/a: | ogłoszenie nie jest wg zasad forum, najprawdopodobniej wyleci szybciej niż się pojawiło
pzdr |
a co to ma wspolnego z tym ze ktos chce kupic auto ??
fj_mike - 24-09-2010, 12:47
kamilrozanski, nie masz nic do dodania w temacie to nie pisz. Czerwony pasek dla przypomnienia - piszemy na temat, jesteśmy uprzejmi i pomocni dla innych użytkowników..
kamilrozanski - 24-09-2010, 13:09
Nie chciałem być nieuprzejmy, jedynie zwróciłem uwagę na to koledze na to, że takie ogłoszenia często były wywalane z myślą o to by może je poprawił? Nie chciałem być nieuprzejmy a ze swojej strony dodać mogę tyle, że tylne lewe drzwi wyglądają na kiepsko wyszpachlowane albo to przez słabą jakość zdjęć. Ja bym poprosił o lepsze zdjęcia. Przepraszam jeżeli ktoś poczuł się urażony. Sam też szukam auta i doceniam uprzejmość kolegów z forum.
Pozdrawiam Kamil
Anonymous - 24-09-2010, 13:39
Zdjęcia pod światło i do tego jeszcze mokry samochód. Poproś o inne fotki.
robertdg - 24-09-2010, 15:13
kamilrozanski napisał/a: | tylne lewe drzwi wyglądają na kiepsko wyszpachlowane albo to przez słabą jakość zdjęć | może napisz po czym to stwierdzasz, ja się ie wypowiadam względem tych zdjęc, bo za wiele po nich nie można powiedzieć, są takie po to by być, robione z dystansu, auto w wiekszosci mokre, w wiekszosci ciemne zdjecia.
kamilrozanski - 24-09-2010, 16:39
tak jak pisałem, przydałyby się lepsze zdjęcia, jedynie co do tych tylnich drzwi to może się coś kiepsko odbijać lub dach krzywy ale dziwnie się to odbija na drzwiach:
puszka5 - 25-09-2010, 12:53
Miałem okazje przejechac sie tym samochodem. Wrażenia jak najbardziej OK!
Na blacharce sie nie znam, wiec sie nie wypowiem.
Pozdrawiam
emper - 27-09-2010, 13:18
jeśli puszka5 nim jeżdził i jest ok, to myślę, że za taką cenę nie można wybrzydzać
Tomek - 27-09-2010, 13:30
2 powyższe wpisy, liczba postów i data rejestracji tych użytkowników, wcale to nie jest podejrzane
bprzemo13 - 27-09-2010, 20:44
Zgadza się data rejestracji i ilość postów dają do myślenia, a mi się nie uśmiecha przejechanie pół Polski po to aby zobaczyć że galancik był składany z trzech. Już raz tak pojechałem PORAŻKA
puszka5 - 01-10-2010, 11:17
bprzemo13 napisał/a: | Zgadza się data rejestracji i ilość postów dają do myślenia, a mi się nie uśmiecha przejechanie pół Polski po to aby zobaczyć że galancik był składany z trzech. Już raz tak pojechałem PORAŻKA |
Koledzy, to że od niedawna jestm na forum, to nie znaczy że wciskam komuś kit!!
Miałem okazje przejechać sie tym samochodem i mówie, że z silnikiem jest wszystko ok.
Skrzynia tez chodzi dobrze, z zawieszenia nie słychać stuków.
Co do blacharki to już mówiłem, nie jestem specem i sie nie wypowiem...
Pozdrawiam
[ Dodano: 01-10-2010, 11:21 ]
Poza tym, Czaple to wioska niedaleko mojej. Szukałem takiego samochodu w polsce, ostatecznie zdecydowałem sie przejechac do niemiec i sprzedawca z Czapli doradził mi co kupić, za to mu chwała, bo turasy chcięli wcisnąć mi knota!!!!!!!!
tu macie linka do tej oferty na mobile.eu
http://szukaj.pl.mobile.e...999&tabNumber=2
Podrawiam
|
|
|