To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5V6 sedan, 1997r, Czaple - opinia

bprzemo13 - 23-09-2010, 22:54
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5V6 sedan, 1997r, Czaple - opinia
Witam
Co sądzicie o tym Galu?
http://otomoto.pl/mitsubi...-C14884788.html

Kod:
Cena (brutto):

9 700 PLN / 2 440 EUR (do negocjacji)
Finanse:

OtoKredyt: miesięczna rata na to auto już od 258 zł + OC Gratis
Kalkulator OC AC 12 firm - porównaj i kup tanio online lub przez telefon
Kategoria:

Sedan / Limuzyna
Informacje:

Wersja: VI, Rok produkcji: 1997, Data rejestracji: 06/1997, Przegląd: 08/2011, 212 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm³, benzyna, niebieski-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj pochodzenia: Niemcy, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, szyberdach, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, tempomat, światła przeciwmgłowe
Opis pojazdu:

Na sprzedaż Mitsubishi Galant sprowadzony do Polski kilka dni temu i jest już zarejestrowany. Rok produkcji to 1997,skrzynia biegów Manual, Silnik 2.5 V6,czyli najlepszy jaki montowany był w tym modelu. Auto zakupione w Niemczech od drugiego właściciela, orginalny przebieg 212 000km,którego nie widac po samochodzie,książka serwisowa z ostatnim wpisem przy 184 000km. Auto jak na swoje lata bardzo ładnie się prezentuje,uroku dodają mu 15 calowe alufelgi firmy RIAL w idealnym stanie. Środek auta jest w bardzo dobrym stanie,fotel kierowcy bez jakichkolwiek śladów użytkowania,skórzana kierownica również nie jest wytarta. Galant posiada na wyposażeniu Klimatronik który jest sprawny, 4 Airbagi , pełną elektryke szyb oraz lusterek, welurowa tapicerke, 2 podłokietniki, SZYBERDACH elektryczny,lotke na klapie, obniżające zawieszenie, halogeny, tempomat,3 kluczyki +pilot, dokumentacja serwisowa z Niemiec, centralny zamek sterowany z pilota, 6 głośników,

Auto zarejestrowane/ubezpieczone w Polsce,czyli kupującemu odchodzi około 2500-3000 tys. które trzeba doliczyc do auta sprowadzonego,oraz latanie po urzędach.

Kupujący jest zwolniony z opłaty skarbowej,wystawiam fakture VAT.

Bardzo fajny Galant za rozsądne pieniądze!

Osoby zainteresowane prosze o kontakt pod numerem tel. 880579764
Dane kontaktowe

Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.

Polska , Czaple (woj. lubuskie),
tel.: +48 880579764

Koledzy co o nim sądzicie?

kamilrozanski - 24-09-2010, 11:24

ogłoszenie nie jest wg zasad forum, najprawdopodobniej wyleci szybciej niż się pojawiło
pzdr

Matejko - 24-09-2010, 12:40

kamilrozanski napisał/a:
ogłoszenie nie jest wg zasad forum, najprawdopodobniej wyleci szybciej niż się pojawiło
pzdr

a co to ma wspolnego z tym ze ktos chce kupic auto ??

fj_mike - 24-09-2010, 12:47

kamilrozanski, nie masz nic do dodania w temacie to nie pisz. Czerwony pasek dla przypomnienia - piszemy na temat, jesteśmy uprzejmi i pomocni dla innych użytkowników..
kamilrozanski - 24-09-2010, 13:09

Nie chciałem być nieuprzejmy, jedynie zwróciłem uwagę na to koledze na to, że takie ogłoszenia często były wywalane z myślą o to by może je poprawił? Nie chciałem być nieuprzejmy a ze swojej strony dodać mogę tyle, że tylne lewe drzwi wyglądają na kiepsko wyszpachlowane albo to przez słabą jakość zdjęć. Ja bym poprosił o lepsze zdjęcia. Przepraszam jeżeli ktoś poczuł się urażony. Sam też szukam auta i doceniam uprzejmość kolegów z forum.
Pozdrawiam Kamil

Anonymous - 24-09-2010, 13:39

Zdjęcia pod światło i do tego jeszcze mokry samochód. :? :? :? Poproś o inne fotki. ;)
robertdg - 24-09-2010, 15:13

kamilrozanski napisał/a:
tylne lewe drzwi wyglądają na kiepsko wyszpachlowane albo to przez słabą jakość zdjęć
może napisz po czym to stwierdzasz, ja się ie wypowiadam względem tych zdjęc, bo za wiele po nich nie można powiedzieć, są takie po to by być, robione z dystansu, auto w wiekszosci mokre, w wiekszosci ciemne zdjecia.
kamilrozanski - 24-09-2010, 16:39

tak jak pisałem, przydałyby się lepsze zdjęcia, jedynie co do tych tylnich drzwi to może się coś kiepsko odbijać lub dach krzywy ale dziwnie się to odbija na drzwiach:

puszka5 - 25-09-2010, 12:53

Miałem okazje przejechac sie tym samochodem. Wrażenia jak najbardziej OK!
Na blacharce sie nie znam, wiec sie nie wypowiem.
Pozdrawiam

emper - 27-09-2010, 13:18

jeśli puszka5 nim jeżdził i jest ok, to myślę, że za taką cenę nie można wybrzydzać
Tomek - 27-09-2010, 13:30

2 powyższe wpisy, liczba postów i data rejestracji tych użytkowników, wcale to nie jest podejrzane
bprzemo13 - 27-09-2010, 20:44

Zgadza się data rejestracji i ilość postów dają do myślenia, a mi się nie uśmiecha przejechanie pół Polski po to aby zobaczyć że galancik był składany z trzech. Już raz tak pojechałem PORAŻKA
puszka5 - 01-10-2010, 11:17

bprzemo13 napisał/a:
Zgadza się data rejestracji i ilość postów dają do myślenia, a mi się nie uśmiecha przejechanie pół Polski po to aby zobaczyć że galancik był składany z trzech. Już raz tak pojechałem PORAŻKA

Koledzy, to że od niedawna jestm na forum, to nie znaczy że wciskam komuś kit!!
Miałem okazje przejechać sie tym samochodem i mówie, że z silnikiem jest wszystko ok.
Skrzynia tez chodzi dobrze, z zawieszenia nie słychać stuków.
Co do blacharki to już mówiłem, nie jestem specem i sie nie wypowiem...
Pozdrawiam

[ Dodano: 01-10-2010, 11:21 ]
Poza tym, Czaple to wioska niedaleko mojej. Szukałem takiego samochodu w polsce, ostatecznie zdecydowałem sie przejechac do niemiec i sprzedawca z Czapli doradził mi co kupić, za to mu chwała, bo turasy chcięli wcisnąć mi knota!!!!!!!!

tu macie linka do tej oferty na mobile.eu

http://szukaj.pl.mobile.e...999&tabNumber=2

Podrawiam