Galant - Ogólne - nowy
Anonymous - 14-10-2006, 19:26 Temat postu: nowy Wtam wszystkich jestem tu po raz pierwszy. Od ppieciu dni jestem mama nadzieję szczęśliwym posiadaczem Galanta z roku 95 silnik 2,4 skrzynia auto. I mama w zwiazku z tym pare pytań do doświadczonych włascicieli miśków. prosze o kilka informacji na temat tego modelu ( na klapie mam litere S), jakie kontrolki powinne być na desce ( mama tylko ładowanie , pasy, break, smarowanie, rezerwa i otwarcie drzwi ) po za tym nic innego sie ie wyświetla. Poprosze o wszystko co możliwe na temat auta. Ponadto mama wyciek oleju (nieiwielki ) ze skrzyni - uszczelniacz na wałku do silnika i szukam dobrego i taniego mechanika do automatów z terenu białegostoku.
Anonymous - 14-10-2006, 22:35
interesuja Cie dane techniczne ?? hmm no co tu pisac o desce rozdzielczej ? moze jedynie to ze w Twoim modelu tesh pewnie nie masz kontrolki swiatel mijania , wiec nie zapominaj o ich wl/wyl . napisz co konkretnie Cie interesuje zeby napisac
Anonymous - 15-10-2006, 13:59
To znowu ja nowy dzieki za odpowiedź faktycznoie pytanie było raczej haotyczne. dlatego dwa krutkie pytanka konkretne
1. jak spwdzić czy faktycznie są sprawne, na desce od strony pasażerda pokrywa poduszki jest taka pofalowana jak od goracego powietrza.
2.po przekreceniu kluczyka od razu przez cały czas hodzi jeden z dwóch wentylatorów ten po lewej stronie przy małej hłodniczce ( hyba od klimy).
3. Rano po nocy mama problem z odpaleniem musze trochę sie nakręcić by załapał (hyba brak ssania) bo po uruchomieniu obroty nie rózną sie niczym od ciepłego silnbika (może jedna kreska więcej na zimnym).
miały być dwa a wyszło trzy .
pozdrawiam wszystkich niech moc bedzie z WAMI, i jak bedę miał kolejne pytania powstałe w wyniku eksploatacji pozwolę sobie je zadać.
|
|
|