To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

L400 - łożysko koła przód

futro68 - 27-09-2010, 09:46
Temat postu: łożysko koła przód
W piątek wymieniałem w moim L400 łożyska w kołach. Huczało już niemiłosiernie, z początku myślałem, że to opony ale w końcu okazało się że łożyska. Komplet łożysk u M.Hanżeka kosztuje 78zł na koło (2 łożyska i uszczelniacz) wymiana nie jest szczególnie skomplikowana zajęła mi jakieś 3 godziny. W sumie więcej z tej pracy zajmuje wyjęcie piasty niż sama praca przy łożyskach (no może pomijając wybicie bieżni starych łożysk). Ale teraz jest tak cicho jak nigdy! :)
Gene - 29-09-2010, 19:09

:thumbleft:
Anonymous - 17-10-2010, 11:30
Temat postu: Re: łożysko koła przód
futro68 napisał/a:
W piątek wymieniałem w moim L400 łożyska w kołach. Huczało już niemiłosiernie, z początku myślałem, że to opony ale w końcu okazało się że łożyska. Komplet łożysk u M.Hanżeka kosztuje 78zł na koło (2 łożyska i uszczelniacz) wymiana nie jest szczególnie skomplikowana zajęła mi jakieś 3 godziny. W sumie więcej z tej pracy zajmuje wyjęcie piasty niż sama praca przy łożyskach (no może pomijając wybicie bieżni starych łożysk). Ale teraz jest tak cicho jak nigdy! :)

No wlasnie , ja mam chyba do wymiany z przodu bo czasami jak skrecam w jedna strone to skrzypi.Moze jakies namiary na tego sprzedawce?

kiliam - 20-06-2014, 11:56

doskonala robota
czy jest cos konkretnego (podstepnego) na co trzeba uwazac przy wymianie lozysk?