Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Avance 2.4 GDI, 1999r, sedan, Zduńska Wola
Palik - 28-09-2010, 12:48 Temat postu: [EAx 97-04] Avance 2.4 GDI, 1999r, sedan, Zduńska Wola Witam,
jakiś czas temu znalazłem aukcję:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C15239134.html

Wiem, że to GDi, znam zalety i wady, ale nie o tym
Może ktoś wiec coś więcej o tym konkretnym, mianowicie stan blachy, może zna właściciela, może widział auto na żywo. Byłbym wdzięczny.
Kod: | Cena (brutto):
11 900 PLN / 2 992 EUR (do negocjacji)
Kategoria:
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Wersja: VI, Rok produkcji: 1999, Data rejestracji: 11/1999, Przegląd: 08/2011, Ubezpieczenie: 10/2010, 166 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 150 KM (110 kW), Pojemność skokowa: 2351 cm³, benzyna, fioletowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/nieopłacony, Kraj pochodzenia: Niemcy, Kraj aktualnej rejestracji: Niemcy.
OC+AC już od 540 zł rocznie - oblicz swoją składkę online
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:
serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Autko świeżo sprowadzone z Niemiec na kołach. W 100% bezwypadkowe. Kupione od 2-go właściciela. Oryginalny przebieg: 166tys.km. Autko bardzo dobrze utrzymane, także nie wymaga wkładu finansowego. Po przyjechaniu do Polski został wymieniony olej, wszystkie filtry, klocki hamulcowe. Sprężyny "EIBACH". Wnętrze, silnik, blacharka i zawieszenie w stanie bardzo dobrym. Możliwość sprawdzenia stanu technicznego w dowolnym serwisie lub stacji diagnostycznej. Pełna dokumentacja. Autko godne uwagi. Polecam i zapraszam do oglądania...
Dane kontaktowe
Polska , Zduńska Wola (woj. łódzkie),
tel.: +48 511-368-324 |
Tomek - 28-09-2010, 13:09
felgi od sporta
lewarek skrócony, gałka wymieniona, estetycznie wątpliwe
tylne nadkola pewnie już robione, ciekawe jak??
cena dość przystępna
ogólnie ładnie się prezentuje, i na zewnątrz i w środku, widać, że zadbany, albo raczej przygotowany
w tym roczniku powinien mieć chyba inne halogeny z produ i napis Avance na tylnych drzwiach, ale różnie to bywa
rura mu troche oklapła
Palik - 28-09-2010, 13:22
Nadkola fakt, przez telefon oznajmił, że robione. Podobno solidnie i nic nie widać.
Rura podobno w wyniku naderwania gumy oklapła, czyli jakoś chyba problemów nie powinno stwarzać.
Mam 390 km w jedną stronę, więc nie chcę marnować czasu na podróż za bardzo.
tomasek - 28-09-2010, 13:47
Palik napisał/a: |
Mam 390 km w jedną stronę, więc nie chcę marnować czasu na podróż za bardzo. | Może poproś na regionalnym aby go ktoś obejrzał i powiedział co i jak.
Palik - 28-09-2010, 16:53
Tak zrobiłem właśnie. Jednak po dzisiejszym telefonie, wiem że rezerwacja do piątku i chyba już pójdzie.
carbon11 - 29-09-2010, 08:23
Oglądałem Gala osobiście i powiem wam że
nadkola na pewno nie były robione i są w bardzo dobrym stanie
gałka ucięta przez kolesia w niemczech jak to wygląda to rzecz gustu
rocznik 99/00 nie miał emblematu avance na drzwiach
faktycznie halogeny nowszego typu czy takie zawsze były nie wiem moim zdaniem ważne że są
na ostatnim tłumiku gumy mają już dość
ogólnie bardzo zadbany egzemplarz i faktycznie na 99% sprzedany
sebo199 - 29-09-2010, 08:54
Co do halogenów to takie były w standardzie. Te podwójne z dalekosiężnymi były jako opcja za dopłatą. Warto takie mieć bo świecą rewelacyjnie, ale wiadomo że to zakup używki więc na to nie ma się wpływu.
|
|
|