To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Galant E3xA i starsze - gdzie z tym jechac??

Anonymous - 15-10-2006, 12:33
Temat postu: gdzie z tym jechac??
moj galancik super gubi olej... ale jest tak tylko po trasach w stylu 1000km prawie jednym ciagiem. gdy jezdze normalnie to traci tego oleju nie za duzo ale silnik i tak caly czas jest mokry... na moje oko cieknie z pod rozrzadu i na laczeniu skrzyni z silnikiem.... zna ktos kogos na opolszczyznie kto to zrobi???
akbi - 15-10-2006, 21:35

W Opolu na Oleskiej 99 masz w miare dobry warsztat, ew drugi na Tysiąclecia 14b.
tel: 77 4580498

Anonymous - 21-10-2006, 16:40

sluchaj a gdzie jest tysiaclecia?? nie jestem z opola ale sie przejade..... bo oleska to tam gdzie word?? pozatym mam nadzieje ze nie odsylasz mnie do najmarniejszego serwisu mitsu jaki widzialem czyli tego w opolu???
akbi - 21-10-2006, 17:33

maddj napisał/a:
gdzie jest tysiaclecia??

Tysiąclecia to jest boczna na prawo od Ozimskiej (Ozimska to ta najdłuższa ul w Opolu – wylotowa na Częstochowę), mniej więcej na wysokości McDonalda
maddj napisał/a:
nie jestem z opola

Ja też nie jestem i nawet już tam nie mieszkam
maddj napisał/a:
oleska to tam gdzie word??

Oleska to ta, którą wylatujesz z Opola na Kluczbork – tam gdzie stoi znany na całe Opole „Okrąglak”
maddj napisał/a:
pozatym mam nadzieje ze nie odsylasz mnie do najmarniejszego serwisu mitsu jaki widzialem czyli tego w opolu???

Jeśli Ci chodzi o salon ASO Mitsubishi – to, to nie jest oczywiście ASO. Warsztat, który Ci polecam to ja naprawiałem u nich kiedyś coś ze dwa razy i wydali mi się nie drodzy i w miarę solidni. Pozatym mieli komputer do sprawdzania błędów na ECU, a to już jest coś jak na region Opolszczyzny

Anonymous - 21-10-2006, 17:41

wielkie dzieki jak wroce do polski to sie tam na pewno pojawie i zobaczymy co w mym silniku siedzi.... dzieki i pozdroofka