Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - koszulki zlotowe
vendetta - 02-10-2010, 22:09 Temat postu: ZLOT 2011 - koszulki zlotowe Zadecydujmy proszę jakie wybieramy koszulki na zlot 2011. Czy koszulki z haftem (prawdopodobnie polo) czy jak co roku koszulki z nadrukiem (może uda się je zrobić z nickiem-indywidualne). Cenowo polówki z haftem będą droższe o jakieś 50%.
Proszę o głosowanie wszystkie osoby, które wstępnie zainteresowane są zakupem koszulek.
Z tego co wyliczyłam w tym roku było około 75 chętnych.
Z taką wiedzą będzie nam łatwiej "ogarnąć" temat.
Aga - 02-10-2010, 22:10
głosuję za koszulkami z nadrukiem - z nickiem
Yoshiko - 02-10-2010, 22:32
Ja też głosuję za koszulkami z nadrukiem - z nikiem było by super - Częstochowa takie miała w Wilkasach - wyglądały super
akbi - 02-10-2010, 22:51
haft bo:
1. taka koszulka zapewne bedzie grubsza (czytaj trwalsza) od zwyklej koszulki z nadrukiem
2. domniemywam, ze cena nadruku nicka, moze osiagnac polowe ceny calej koszulki ... prawda? (tu jednak moge sie mylic gdyz to sa przelozenia z haftu i moze w przypdaku nadruku - nicki wychodza taniej)
Yoshiko - 02-10-2010, 23:04
akbi napisał/a: | 1. taka koszulka zapewne bedzie grubsza (czytaj trwalsza) od zwyklej koszulki z nadrukiem |
nie wiem jak długo ma służyć ale koszulka z Żywca (mojego synka) prana przynajmniej 50 x jedynie trochę wyblakła - nadruki bez zmian - pewnie prędzej ją mole wciągną
vendetta - 02-10-2010, 23:17
akbi napisał/a: | domniemywam, ze cena nadruku nicka, moze osiagnac polowe ceny calej koszulki ... prawda? |
Sprawdzimy to. Ja myślę, że taką koszulkę zlotową kupujemy na konkretny zlot. Co innego koszulki/bluzy/czapeczki forumowe. Dodatkowo koszulka z nickiem znacznie ułatwia odnalezienie się na zlocie, ale wszystko zależy od demokratycznego głosowania. Zapraszam więc do niego
Aga - 02-10-2010, 23:17
nasze koszulki z nickami - bardzo dobre gatunkowo - kosztowały ok 35 zł/szt
robiliśmy kilka sztuk
przy większej ilości mogły by być na pewno tańsze
można by zrobić z nickami dla tych co się zapiszą i wcześniej zapłacą
a pozostałe - na sprzedaż już na zlocie - bez nicków
Morfi - 02-10-2010, 23:22
Aga napisał/a: | nasze koszulki z nickami - bardzo dobre gatunkowo - kosztowały ok 35 zł/szt | to mnie przekonało jestem za
krogal - 02-10-2010, 23:59
Jestem za nadrukiem
BUBU - 03-10-2010, 10:38
Nadruk,byle dobrej jakości.
Maretzky85 - 03-10-2010, 10:50
Ja osobiście wolałbym haft jednak.
koszmarek - 03-10-2010, 10:55
ja uważam, że jak będzie dobrej jakości to obojętnie czy haft czy nadruk. Byleby nie umarła jak żywcowa właśnie, która wieku temu poszła do kosza
A jakby polo to z nickiem też będzie można?
Krzyzak - 03-10-2010, 13:03
Moja żywcowa właśnie jest teraz na mnie...
ale i tak nadal uważam, że koszulki, które zamawiał dla nas pomorzaków Akbi (te czerwone, w których graliśmy w nogę 2 lata temu) są de best - bawełna solidna, z 2x grubsza od tych, które są żywcowe czy też wilkasowe, haftowane napisy...
koszmarek - 03-10-2010, 13:10
Krzyzak napisał/a: | są de best - bawełna solidna, z 2x grubsza od tych, które są żywcowe czy też wilkasowe, haftowane napisy... |
właśnie, a może połączyć przyjemne z pożytecznym ? Haft na bawełnianej zwykłej, jak mówi Krzyżak
Anonymous - 03-10-2010, 13:18
Można i zwykłą haftować.
Ja nie głosuję, jako organizator, co by szali nie przeważać.
Jednak, jeśli mogę wyrazić swoje zdanie, to jestem za haftem, bo jest na lata. Nadruk nie jest tak trwały.
Koszulka o gramaturze 205gr/m na pewno będzie trwała. Nadruk z nickiem pewnie będzie kosztował tyle co haft bez nicka. Bo do haftu zrobimy jeden projekt, a do nicków potrzebne będą już zmiany.
Jednak jestem głównie za przeprowadzeniem demokratycznego wyboru i stąd pomysł ankiety. Wygrywa większość, a reszta będzie musiała zaakceptować wybór.
Głosujcie. Po otrzymaniu wyniku będziemy iść w tym kierunku.
Pozdrawiam.
|
|
|