To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Listwy ochronne na progi

Silverrr - 09-10-2010, 11:52
Temat postu: Listwy ochronne na progi
Ostatnio szukałem do swojego SB listewek ochronnych na progi (wiecie, ten odcinek, który obrywa przy wsiadaniu/wysiadaniu :P ) i znalazłem bardzo fajną ofertę z firmy CRONI.
Mają sporo takich fajnych dodatków jak właśnie listewki, metalowe ramki pod tablice itp. Co więcej - jest możliwość grawerowania. Za komplet takich listewek (chromowanych) z napisem Silverrr - MitsuManiaki zapłaciłem 140zł + 16 za kuriera.
To tak tylko, gdyby ktoś również szukał listewek lub innych bajerków :)

mjsystem - 10-10-2010, 11:18

Dzieki za info! Przy tak łatwym do zarysowania lakierze i wybitnie narażonym miejscu w aucie, chyba warto odżałować tak niewielką kwotę!
Silverrr - 10-10-2010, 21:54

No ba :) Do wyboru są "lustrzanki" (chrom) lub matowe. Ja wziąłem lustrzanki... wiem, wiem... szybko się porysują. Ale lepiej żeby one się porysowały niż lakier :P Z resztą to tylko listewki i to tylko samochód :)
jaca71 - 10-10-2010, 22:00

A ja strzeliłem sobie oryginały po 2 latach mogę napisać że są super. Mimo pewnej niepewności że nie sięgają do końca progu (zostaje wolne około 5mm) i nie ochronią krawędzi jednak działają w 100% skutecznie. oryginały wyglądaja lepiej.
racer1972 - 15-10-2010, 23:22

silverrr zapodaj jakieś fotki... :!:
Silverrr - 27-10-2010, 19:05

Sorki nie zaglądałem do gadżetów sporo czasu :) Niedługo postaram się zrobić zdjęcia i pokazać :)

[ Dodano: 16-12-2010, 22:28 ]
Przepraszam, że dopiero teraz :P Wczoraj na regionalnym spocie mi się przypomniało i zrobiłem. Ciemno już było więc jakość nie jest wybitna...