Nasze nieMiśki ;-) - Opel Astra F 1.7 TDS
PatricoWroc - 16-10-2010, 14:00 Temat postu: Opel Astra F 1.7 TDS No i przyszła kolej na mnie.
Mój nowy nabytek to:
Opel Astra
1.7 TDS Isuzu (japończyk ) 90KM
Rok 1992.
Kombi.
Kolor granatowy, prawie, że czarny.
No i co tam więcej by pisać.
Zdjęcia:
mystek - 16-10-2010, 14:46
Mam nadzieję, że ten grill pójdzie do wywałki?
PatricoWroc - 16-10-2010, 15:09
Zobaczę, jeszcze nie myślałem nic nad jakimiś modyfikacjami itp.
londolut - 16-10-2010, 19:17
Widzę, że zrobiłeś dobry interes - zamiana zgniłego Colta na Astrę to wg mnie krok na przód. Jedynie co to wrzuć ori lampy i ori grill... a tak naprawdę - obojętnie co byś nie zrobił to ta Asterka będzie miała taki nudny ryj, że zasnąć można haha
Szerokości i zadowolenia
mystek - 16-10-2010, 19:42
Najważniejsze by jeździł i Patryk był zadowolony . No i zgadzam się, że krok na przód, bo zakup tamtego Colta był mega błędem. Ciężko doprowadzić kupę złomu do ideału. Niestety.
robertdg - 16-10-2010, 19:50
londolut napisał/a: | Widzę, że zrobiłeś dobry interes - zamiana zgniłego Colta na Astrę to wg mnie krok na przód. | Zamienił stryjek
PatricoWroc, zadowolenia z nabytku, oby się sprawował
jacek11 - 16-10-2010, 21:01
PatricoWroc, sprzedaj reflektory,kup zwykłe,do tego białe kierunki,i gril po lifcie.
To wszystko co można tutaj zrobić,żeby było ok.A cha,jeśli kieros masz bez poduchy,to też na złom.
Teraz dobre strony Dość pakowne kombi,w miarę wygodne.Całkiem fajny promień skrętu,jak na kombi.TANIE CZĘŚCI!!Wszystko jest w sklepie na półce Jeśli masz ori głośniki,może fajnie grać.
Życzę,oby fajnie się sprawowała,i nie robiła problemów
Hugo - 16-10-2010, 21:29
robertdg napisał/a: | Zamienił stryjek | Lampy tragedia. Poza tym Astra jakich wiele, ale lepsza od zniszczonego Colta.
londolut - 16-10-2010, 22:02
Hugo napisał/a: | lepsza od zniszczonego Colta. | O to chodzi Robert
fj_mike - 16-10-2010, 22:52
PatricoWroc, miałem taką Astrę w hatchbacku. Silnik to była najlepsza rzecz w całym aucie, pewnie dlatego, że japoński Szerokości życzę no i żeby się z rudą nie zadawał
robertdg - 17-10-2010, 10:19
fj_mike, a Ty przypadkiem nie miałeś Astry G
PatricoWroc - 17-10-2010, 10:47
Dzięki za wszystkie komentarze.
Wszystko wezmę pod uwagę i jak już zrobię jakiś plan zmian to dam znać.
Pięknością nie grzeszy to wiem, ale on nie ma być piękny tylko jeździć i być w miarę ekonomiczny.
fj_mike - 17-10-2010, 11:05
robertdg napisał/a: | fj_mike, a Ty przypadkiem nie miałeś Astry G |
Dokładnie, ale miałem na myśli Astrę pierwszej generacji.
Raz ten silniczek odpalił przy -25st bez zająknięcia
PatricoWroc, z silniczka będziesz zadowolony.
mkm - 17-10-2010, 11:21
Hugo napisał/a: | robertdg napisał/a: | Zamienił stryjek | Poza tym Astra jakich wiele, ale lepsza od zniszczonego Colta. |
Zajechany, zniszczony i zgnity Colt to i tak sto razy lepsza alternatywa niż zajechana Astra po przejściach.
Coś kolega ma wybitny niefart jeżeli chodzi o wybór samochodów.
Przednie lampy i grill to nie efekt "tuningu" tylko najtańszej naprawy powypadkowej.
Tak czy owak życze powodzenia.
mystek - 17-10-2010, 11:49
#Patryk - potrzebne Ci było takie duże auto? Jesteś młodym gościem, musisz wozić tyle osób/rzeczy aktualnie, czy raczej samemu będziesz użytkował samochód?
Ile w ogóle za nią dałeś?
|
|
|