Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.5 V6, Sedan, Raciąż Prośba o opinię
phil84 - 18-10-2010, 10:10 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.5 V6, Sedan, Raciąż Prośba o opinię Witam serdecznie, Poszukuję Galanta V6. Znalazłem takie oto ogłoszenie :
Galant V6
Kod: | Dane
Cena 13 500,00 zł
Do końca 8 dni
(śro 27 paź 2010 18:11:37 CEST)
Dodaj do obserwowanych aukcji
Poleć znajomemu
Sprzedający marek-mistrz (14)
Zadaj pytanie Sprzedającemu
Pokaż inne przedmioty Sprzedającego
Ograniczenie Kup Teraz - kliknij po więcej informacji
Ograniczenie dla Użytkowników
bez pełnej aktywacji konta
Więcej informacji
Lokalizacja Raciąż
Koszt przesyłki pokrywa Kupujący
Kup Teraz
Cena Kup Teraz 13 500,00 zł
Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100): 1997
Przebieg (km): 221000
Pojemność silnika (cm3): 2500
Moc silnika (KM): 167
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rodzaj paliwa: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Srebrny
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie ABS, Autoalarm, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Szyberdach, Skórzana tapicerka, Radio+CD, Tempomat, Lakier metallic, Hak, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer, Komputer pokładowy, Kontrola trakcji
Informacje dodatkowe Bezwypadkowy, Serwisowany w ASO, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce
Opis
Witam. Mam do sprzedania ślicznego i niezawodnego Mitsubishi Galanta. Auto jest od wielu lat w Polsce i było cały czas serwisowane w autoryzowanym serwisie mitsubishi, co potwierdzam książką serwisową. Galant jest w stanie idealnym,silnik, skrzynia czy zawieszenie super! Wszystko było wymieniane w nim na czas oczywiście tylko w serwisie. Posiadam wszystkie faktury i dokumenty potwierdzające dokonywane wymiany. Wnętrze auta jest czyste i zadbane,nigdy nie było w nim palone. Trzy miesiące temu została założona sekwencyjna instalacja gazowa na która jest jeszcze prawie 2 lata gwarancji. Oczywiście w Galu wszystko jest sprawne i wszystko działa jak należy! UWAGA! Do Galanta dodaję także: KOMPLET KÓŁ Z OPONAMI ZIMOWYMI, ORYGINALNY BAGAŻNIK NA DACH ORAZ DRUGI NOWY KOMPLET JASNYCH DYWANIKÓW MITSUBISHI. Cena 13500 do negocjacji. Gorąco zapraszam. W razie pytań proszę dzwonić po nr tel. 501 636 948 |
Z góry dzięki za pomoc
badmdfk - 18-10-2010, 12:58
Dziwi mnie, że ktoś ładuje 4000 zeta w lpg i po 3 miesiącach sprzedaje.
phil84 napisał/a: | Wnętrze auta jest czyste i zadbane,nigdy nie było w nim palone. |
trochę go poniosło, fotel kierowcy już zmęczony, zdjęcia nie pokazują nic i ciekawe czemu nie ma zdjęć prawej strony. I ten napis w książce serwisowej o wymianie rozrządu. z tego co wiem to nie jest miejsce na wpisywanie wymienionych rzeczy . Dziwi też po co gość jedzie 250 km na przegląd do Gdańska, w aukcji pisze, że jest z Raciąża a to dość kawałek. Poproś o więcej zdjęć komory i prawej strony auta, i nr vin.
fj_mike - 18-10-2010, 23:18
badmdfk napisał/a: | Dziwi mnie, że ktoś ładuje 4000 zeta w lpg i po 3 miesiącach sprzedaje. |
Są takie sytuacje.
badmdfk napisał/a: | Dziwi też po co gość jedzie 250 km na przegląd do Gdańska, w aukcji pisze, że jest z Raciąża a to dość kawałek. |
Rozrząd był robiony dwa lata temu.
Polecam temat:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=52994
Wszystko ładnie opisane
Spox_2 - 20-10-2010, 14:45
Czegoś zabrakło temu Galowi.
Od Maja 2010 do teraz nikt nie kupił tego auta...
Hm...
Pół roku temu za swojego E54A dałem 8k przy czym nie jest w mega super stanie (był bity z przodu i tyłu). Każde auto będzie coś bolało przy tylu latach eksploatacji, te też.
Jeżeli miałbym kase to z chęcią bym pokwapił się na taką opcję
Pozdro.
fj_mike - 20-10-2010, 20:22
Spox_2 napisał/a: | Od Maja 2010 do teraz nikt nie kupił tego auta... |
Auto jest wystawione w innej miejscowości. Na 99% to inny właściciel, tym bardziej, że: phil84 napisał/a: | Trzy miesiące temu została założona sekwencyjna instalacja gazowa na która jest jeszcze prawie 2 lata gwarancji. |
Sprzedający nie włożył by gazu aby sprzedać za niemal te same pieniądze.
|
|
|