Nasze Miśki - Tępa Szczała
Mariogda25 - 21-10-2010, 11:31 Temat postu: Tępa Szczała imie :Tępa szczała
rok urodzenia : 2001
puls : 2400gdi/150 koni
musze sie pochwalic ze jest lepszy od waszych ,poniewaz przez 3 lata uzytkowania ma wszystko nowe:)
pewnego dnia zdech calkowicie tylko rozrusznik krecił,wiec wrzucilem na lawete i do dzieła:
pierwszy mechanik (Pełka) trzymał go tydzien i stwierdzil ze zatarty jest silnik ,z ucmiechem na buzi spojrzalem sie jak na kretyna,bo sinik kreci...
Wiec laweta i dalej:
drugi mechanik stwierdził ze swiece....
wiec laweta i dalej:
trzeci mechanik stwierdzil ze przepustnica sie nie otwiera,i pokazał mi ze jak puknie w nia palcem to odpala ale na 2 gary:)
wiec laweta i dalej:
zabralem auto do mechaników na ulicy gdansk shuberta 2a i to bylo w koncu to:
okazalo sie ze jakis magnesik w przepustnicy warty 40 zl byl do wymiany,ale dzieki poprzednikom czyli ich ingerencją fizyczna poszedl mi komputer główny,sterownik przepustnicy,przepustnica,immobilaizer,sterownik wtrysków ,po 3 miesiacach udalo mi sie zebrac czesci i jest idealnie.
sumując jesli posiada sie dobrego 2w1 (mechanika i elktronika) to jest auto nie do zajezdzenia!!
jestem nowy ,wiec przy okazji witam wszystkich.
robertdg - 21-10-2010, 11:51
Mariogda25, witaj, to pomoże http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=9261
P.S. załóz konto, zdjęcia będa bardzo długo
A co do opisu trzeci mechanik był bliski diagnozy
jkrzysztof80 - 21-10-2010, 12:34
Mariogda25, piszesz ze lepszy od naszych a sie zepsul i nie odpalal, moj zawsze odpala raz tylko nie dal rady jak mu akumulator muza wyczerpalem
Owczar - 21-10-2010, 15:34
Mariogda25, ładne auto, ale ten siatex w zderzaku zupełnie nie pasuje...
pamar - 21-10-2010, 15:56
Owczar napisał/a: | ale ten siatex w zderzaku zupełnie nie pasuje... | eeeee tam marudzisz, fajnie to wygląda Mariogda25 napisał/a: | przy okazji witam wszystkich. | i my ciebie witamy
Mariogda25 - 21-10-2010, 16:43
Siatex jest pomalowany na chrom i wyglada swietnie:] na zdjeciu tak sobie ,ale w realu bardzo ladnie:P
luckyluck - 21-10-2010, 22:43
Mariogda25 napisał/a: | jestem nowy ,wiec przy okazji witam wszystkich. |
Witaj.
Jeden z ciekawszych kolorów Gala, chociaż oczywiście wszystkie są ładne...
|
|
|