To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

3000GT/GTO Techniczne - Problem z swiatlami [ROZWIAZANE]

lukas - 26-10-2010, 19:10
Temat postu: Problem z swiatlami [ROZWIAZANE]
Cytat:
Mam problem, chce ustawic swiatla-lampy tak by przy zamknieciu byly spasowane z reszta rzeczy. Tak zeby nie stykaly sie z maska. Byly zdejmowane, oprocz tego maska, boki i zderzaki wiec nic nie pasuje.

Niewiem ktora srobka za co odpowiada, probowalem juz wszystkiego - troszke poprawilem ale niestety to nie to.

[PROBLEM ROZWIAZANY]

Anonymous - 04-11-2010, 18:50

Cześć. Pokaż to na fotkach, może coś Ci podpowiemy.
tabek - 05-11-2010, 05:49

od tamtej pory to juz pewnie sobie sam ustawil :)
lukas - 19-01-2011, 02:41

No juz doszedlem co i jak, wlasnie robilem wszystko co moglem i nic sie nie dzialo, dlatego sie pytalem bo se mysle WTF? Zeby to wszystko ladnie ustawic bede musial sie troche pobawic! Musze dokupic odpowiednie srubki ktorych brak jesli chodzi o boki, zdjac wszystko od nowa, poczyscic no i potem spasowac. Poki co jesli chodzi o swiatla to niemam czasu wiec tak czy siak wszystkim dziekuje za odpowiedzi. Juz jakos se poradze, no raczej napewno bo wiem co bylo problemem, a mianowicie to ze pod prawym swiatlem (po wyjeciu) mam lekko do gory wybita metalowa czesc w swiatle. Tak jakby ktos chcial rozkladac swiatlo na czesci pierwsze i wyrywal wszystko sila wiec sie wszystko powyginal i swiatlo jest wyzej-odstaje o 0,5cm gdy je montuje. Bo gdy wkladam cale swiatlo, nie dotyka one CALOSCIOWO dolnej czesci blachy tylko jest podwyzone troche do gory. Ciezko opisac ale juz dam rade. WSZYSTKIM DZIEKUJE.