Forum ogólne - Zaczniemy jeżdzić Fordami ?
Uwex - 28-10-2010, 10:39 Temat postu: Zaczniemy jeżdzić Fordami ? Ciekawe . Tylko jak to będzie naprawdę - znając "chęci" serwisów do bezpłatnych napraw , to nie wiem...
mismen1980 - 28-10-2010, 10:50
mno ... czytając artykul, nie wydaje mi się to niemożliwe bo program obejmuje wybrane podzespoly oraz najważniejsze elementy a więc teraz zależy co w tym zaliczone. No i patrząc okiem ekonomicznym, jest to taka forma ubezpieczenia, bo płacisz sobie 89zł rocznie, czy ci się auto zepsuje czy nie. A więc średnio przy podanej ilości już zarejestrowanych Ford na tym zgarnie prawie 1mln. zł No i wątpię żeby nie mieli policzone ile właśnie mogą wydać na naprawy "wybranych" usterek żeby na tym zarobić.
pamar - 28-10-2010, 11:04
A ja w tym węszę działanie w celu podniesienia wartości Forda. Czyżby kolejny koncern szedł pod młotek
Made in China
robertdg - 28-10-2010, 11:38
Bla bla bla bla bla, chłyt materkingdody
Czytaj między wierszami:
Cytat: | ochrona "Gwarancja 12" automatycznie wygasa w momencie osiągnięcia przez pojazd przebiegu 200 tys. km lub wieku 120 miesięcy |
Ludzie będą cofać liczniki i legalizować lewe przebiegi, aby móc skorzystac z promocji
Cytat: | Programem
może zostać objęty również pojazd bez "historii serwisowej", jeżeli spełnia warunki oraz przejdzie w autoryzowanym serwisie
Forda przegląd kwalifikujący go do włączenia do programu. |
Bo cóż przysługuje takiemu Fordowi, którego się ściagnie z zagranicy, co prawda ma on 3 lata, ale 198 tyś przebiegu
Podsumowaniem, program dobry dla emerytów, dla ludzi co mało jezdza, przeciez nowe auto ma gwarancje, a rzadko firmy trzymaja auta dłużej niż okres gwarancyjny, Ci co z tego korzystają, faktem jest że napewno skorzystaja z jakiegoś Assistance na drodze, ale czy ktos skorzysta na wymianie skrzyni jak mu sie rozsypie - to musialby byc naprawde felerny egzemplarz, przecież nie wymienia czegoś co zostało zepsute z winy uzytkownika, np nie wymienia Ci sprzegla jezeli zostalo spalone przez uzytkownika.
Cytat: | uszkodzenie obudów jest także objęte programem
gwarancyjnym tylko w przypadku, jeśli uszkodzenie wywołane zostało przez awarię części objętej "Gwarancją 12" |
Mnie to nie przekonuje.
Anonymous - 28-10-2010, 11:54
robertdg napisał/a: | Bla bla bla bla bla, chłyt materkingdody |
nikt nie broni innym producentom zrobic podobna akcje
|
|
|