Lubelskie - Lubelskie OT
tomasek - 08-11-2010, 11:22 Temat postu: Lubelskie OT Witam założyłem ten temat bo chyba brakuje w Lubelskim dziale czego¶ takiego gdzie można by pisać o wszystkim i o niczym oczywi¶cie zgodnie z zasadami forum czyli baz wulgaryzmów itp. więc walcie ¶miało najwyżej będ± się sypać czerwone paski
Seichan - 08-11-2010, 11:36 Temat postu: Re: Lubelskie OT
tomasek6 napisał/a: | Witam założyłem ten temat bo chyba brakuje w Lubelskim dziale czego¶ takiego gdzie można by pisać o wszystkim i o niczym |
tomasek6 napisał/a: | najwyżej będ± się sypać czerwone paski |
Nam Rodakom
A tak w ogóle to super pomysł Bo mam wrażenie, że lubelskie mi¶ki zapadły w sen zimowy...
tomasek - 08-11-2010, 11:40
Seichan napisał/a: | Bo mam wrażenie, że lubelskie mi¶ki zapadły w sen zimowy... | ale nie zauważyłem aby górale znosili chrust na zime
bastek - 08-11-2010, 11:41
Seichan napisał/a: | Bo mam wrażenie, że lubelskie mi¶ki zapadły w sen zimowy... |
niechęć do rycia, krycia i zagrzebywanie się w ¶ciółce - znak, że zima nadchodzi
u mnie w CD muzyka poważna, nie rozgl±dam się wokół za miniówkami, tfu, chciałem napisać innymi mi¶kami....
Seichan - 08-11-2010, 11:51
bastek1 napisał/a: | nie rozgl±dam się wokół za miniówkami, tfu, chciałem napisać innymi mi¶kami.... |
Miniówek to raczej ¶rednio u¶wiadczysz o tej porze roku, chociaż zdarzaj± się wyj±tki
A zima jest po to by się wła¶nie bratać - w sumie jest więcej czasu wolnego Latem to Cię zagoni± do prac polowych tudzież innych dworowych robót i nawet na piwko ze znajomymi cieżko się wyrwać ;]
tomasek - 08-11-2010, 13:03
A przy okazji ARNOLD STO LAT
Arnold - 08-11-2010, 15:09
Dzięki piękne za życzenia
A zima niech jeszcze poczeka troszkę, to po pierwsze widać jeszcze miniówki a po drugie muszę zd±żyć dom pokryć dachem
tomasek - 08-11-2010, 15:11
A czym zamierzasz kryć ten domek
[ Dodano: 08-11-2010, 15:17 ]
może co¶ ci doradzić,siedze w tym już pare latek
Seichan - 08-11-2010, 15:55
Najlepszego Arnold
Arnold - 08-11-2010, 17:23
Seichan - dzięki bardzo. Całuski
A dach jeszcze w zasadzie szukam ofert.
Najprawdopodobniej będzie to grafitowy mat. Zastanawiam się nad Ruukki, ale cena...
A co by¶ polecił? Pracujesz w tej branży?[/b]
Spoxik - 08-11-2010, 18:15
Arnold, no i chorobcia ode mnie sto lat jako, że prawie jednego dnia mamy urodziny!! I PS. dzięki za życzenia dla mnie!!
Pozdro!!
A temacik fajny tylko o czym by tu napisać???
Może o tym, że dzi¶ mojego mi¶ka mniejszemu bratu dla jaj kto¶ wybił szybę od strony kierowcy choroba jasna jak się mogłem dzi¶ EDIT.. , napa¶ć agresji miałem!!!
Jacy ludzie mog± być niedorozwinięci i upo¶ledzeni!!!
A żeby tak tej ¶wini co mu to zrobiła mordeczke oklepali niszcz±c przy okazji samochód!!
Najgorsze jest to, że zrobił kto¶ to z czystej zło¶liwo¶ci bo nic nie zginęło!! Tylko szyba wybita!!
Ehhhh... ide się dzi¶ wieczorem złoić za urodziny i za szybe od mniejszego mi¶ka
wulgaryzm wykropkowany też jest wylgaryzmem :twisted:
Arnold - 08-11-2010, 18:24
Spoxik dzięki
pawela - 08-11-2010, 18:32
no to się zacznie nabijanie postów...
i bardzo dobrze, trzeba się rozruszać!
Seichan - 08-11-2010, 19:06
E tam, no co¶ Ty
Nie nabijanie postów, tylko:
a) rozruszanie lubelskiego forum, bo w sumie nas dużo, ale jako¶ nie ma to odzwierciedlenia na spotach
b) pokazanie, że poza miło¶ci± do mitsu interesuj± nas też inne aspekty życia,
c) lepsze poznanie się,
d) szeroko rozumiana integracja - wiadomo, że nie każdy da radę przybyć na comiesięczne spoty, spoty piwkowe czy spontany, a tak chociaż każdy moze z piwkiem w gar¶ci zasi±¶ć przed kompem, wygadać się i mieć chociaż namiastkę spotkania z innymi mitsumaniakami
e) tudzież inne - każdy może dopisać w/g własnego uznania
Andrew - 08-11-2010, 20:04
Arnold napisał/a: | A dach jeszcze w zasadzie szukam ofert.
Najprawdopodobniej będzie to grafitowy mat. Zastanawiam się nad Ruukki, ale cena... | Ja mam przykryty dach blach± trapezow± czarny mat z firmy Ruukki, skończony jaki¶ miesi±c temu...
Poza tym przyda się taki temat o wszystkim i o niczym
|
|
|