To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Colt GTi :)

pawliku - 13-11-2010, 04:11
Temat postu: Colt GTi :)
Witam :)

Przedstawiam wam mój prezent urodzinowy którym jest niezwykły colt C50 GTi :)

i tu chciałbym podziękować kilku mitsumaniakom oraz innym nie zrzeszonym w klubie za to że dzięki nim dostałem taki samochód :P

Magdalenie i Marcinowi (madź i kuzi) ; Rafałowi (pepi) ; Ryszardowi (misjonarz.) ; Robertowi (robertdg) ; Jakubowi i Elżbiecie (Jacobian i fela) ; Krzysztofowi (chwalow) ; Marcinowi (mirc23) ; Piotrowi (perki1985) ; Krzysztofowi (krzychu) ' Maciejowi (Amadeus) ; Katarzynie (Realistka) ; Kamilowi i Elżbiecie (sieegurd i freya) :moim siostrom Agnieszce i Małgorzacie ; kuzynowi Adamowi ; chłopakowi od Gosi Andrzejowi ; moim dobrym znajomym Adamowi i Katarzynie jak i pozostałym osobom którzy nie chcieli się ujawniać ;)

co o aucie moge napisać : hmm nie za wiele ponieważ nic jeszcze o nim nie wiem :P narazie z jazdy próbnej stwierdzam tyle że to szatan ! :D :badgrin: :badgrin: :badgrin: , fajnie wygląda i ma fajny kolor :P

co do planów ?: Priorytetem to zmiana zawieszenia bo te co jes w aucie to istna masakra :P plomby z zębów wypadają i zero podjazdów pod krawężniki a zimą to istny pług :D aa no i jakieś radyjko :P

w planach jeszcze jest przywrócenie go do 100% oryginału czyli jakieś dupsy tuningowe idą out :P

narazie to wszystko ponieważ jestem jeszcze w szoku po urodzinowym i ne zabardzo jeszcze wszystko rozumiem :P

narazie fotki z ogłoszenia :P

no a świeże zdjęcia bedą potem jak sie przespie i na spokojnie zapoznam się z autem czyli dzis po południu :P

Jeszcze raz chciałbym podziękować rodzinie mitsumaniakowej za to co zrobili ... byłem i jestem nadal zaskoczony całą tą sytuacją :P :D

no to do następnego wpisu :P

a no i za wszelkie błędy ortograficzne przepraszam :P

Anonymous - 13-11-2010, 04:25

Istny szatan. Opiekowałem się tym samochodem przez tydzień. Trzeba było go rozruszać po dwóch miesiącach stania pod blokiem. Nie ukrywam, że nie oszczędzałem tego samochodu. Szkoda tylko, że w Polsce mamy ograniczenia prędkości na autostradach. ;) Idealny samochód miejski. Nie miałem takiej frajdy jeżdżąc nawet VR-4. Co prawda zawsze wysiadając z tego samochodu miałem bóle w krzyżu... No, ale cóż... ;)

Ja bym zostawił ten zawias. Co prawda trzeba uważać na dziurach i delikatnie na jedynce przejeżdżać przez progi zwalniające. Mi przyzwyczajenie się do tego zajęło jedynie 30 minut - przejazd przez Bytom. ;) Strumienicy także szkoda, bo wydech wydaje dźwięki jak marzenie, szczególnie w zakresie 4.000-8.000 obrotów.

Colt jest w wyjątkowo dobrym stanie. Pięć lat temu został sprowadzony przez członka Coltmanii, dla którego był oczkiem w głowie i z wielkim żalem rozstawał się z tym samochodem. Takie są jednak efekty rodzenia się dzieci. ;)

Będę tęsknił za Coltem i prawdę mówiąc gdyby nie fakt, że szukaliśmy świetnego prezentu dla Pawła ja bym go kupił. :) Może kiedyś jak Paweł się ożeni, dzieci mu się urodzą odda mi Colta za pół darmo... ;) ;) ;)

Morfi - 13-11-2010, 05:52

Super autko i niech się sprawuje :)
Hugo - 13-11-2010, 09:18

Pięęękny i jaki zadbany. Zazdroszczę Ci takich prezentów.
mirc23 - 13-11-2010, 09:19

Autko super :) Doprowadź do stanu ideal a będzie jeszcze lepszy.
Co do zawieszenia to z chęcią je przygarnę do swojego :P
No i wszystkiego najlepszego i zadowolenia z GTI

Juiceman - 13-11-2010, 10:49

No no Gratulacje :) Łobuzie, to oficjalna prezentacja na Zlocie 2011 :) ?
Jogurt - 13-11-2010, 11:52

jak dobrze kojarze poprzedniego właściciela to znam te auto z czasów mkp, chwalov i reszta starej śląskiej ekipy też je powinna znać. colcik w bardzo fajnym stanie i z tego co pamietam to zawsze był zadbany. niech się sprawuje
Anonymous - 13-11-2010, 11:58

Jogurt napisał/a:
jak dobrze kojarze poprzedniego właściciela to znam te auto z czasów mkp, chwalov i reszta starej śląskiej ekipy też je powinna znać. colcik w bardzo fajnym stanie i z tego co pamietam to zawsze był zadbany. niech się sprawuje

Dobrze kojarzysz. :)

Jogurt - 13-11-2010, 12:12

kuzi, no to gość miał nicka ''kamil colt c58'' albo coś w tym stylu
rosomak1983 - 13-11-2010, 14:03

Pawliku ładny colcik, dobrze ze Ci go nie podkupiłem bo rózniez licytowalem go dla siebie :P ( nie wiedzac ze ktos go dla Ciebie chce :wink: )
Ciesze sie ze jest u Ciebie :)

pawliku - 13-11-2010, 14:31

dzięki ;) i ciesze sie że wam sie podoba ;)

dzis go zatankowałem i po małych przejażdzkach stwierdzam że tłumik też idzie do wywalenia bo nie słysze swoich myśli :P

pawliku - 13-11-2010, 14:34

Juiceman napisał/a:
, to oficjalna prezentacja na Zlocie 2011
myśle że tak bedzie ;)
sieegurd - 13-11-2010, 14:47

Jestem równie zaskoczony jak Ty :P Niech się dobrze sprawuje :)

Kuzi szacun :) Pomysł extra :)

hermeth - 13-11-2010, 15:09

Bardzo ładny colt i wygląda na zadbanego. Świetny silnik :D Ja bym go nie zmieniał, bardzo mnie się podoba w takiej postaci jak jest teraz z tymi felgami i zawiasem :) Gratuluję zakupu
Anonymous - 13-11-2010, 15:31

Cytat:
Ja bym go nie zmieniał, bardzo mnie się podoba w takiej postaci jak jest teraz z tymi felgami i zawiasem

Jedna zmiana już nastąpiła. Pojawiły się pomarańczowe kierunki w miejsce białych. ;)