Nasze Miśki - Colt GTi :)
pawliku - 13-11-2010, 04:11 Temat postu: Colt GTi :) Witam
Przedstawiam wam mój prezent urodzinowy którym jest niezwykły colt C50 GTi
i tu chciałbym podziękować kilku mitsumaniakom oraz innym nie zrzeszonym w klubie za to że dzięki nim dostałem taki samochód
Magdalenie i Marcinowi (madź i kuzi) ; Rafałowi (pepi) ; Ryszardowi (misjonarz.) ; Robertowi (robertdg) ; Jakubowi i Elżbiecie (Jacobian i fela) ; Krzysztofowi (chwalow) ; Marcinowi (mirc23) ; Piotrowi (perki1985) ; Krzysztofowi (krzychu) ' Maciejowi (Amadeus) ; Katarzynie (Realistka) ; Kamilowi i Elżbiecie (sieegurd i freya) :moim siostrom Agnieszce i Małgorzacie ; kuzynowi Adamowi ; chłopakowi od Gosi Andrzejowi ; moim dobrym znajomym Adamowi i Katarzynie jak i pozostałym osobom którzy nie chcieli się ujawniać
co o aucie moge napisać : hmm nie za wiele ponieważ nic jeszcze o nim nie wiem narazie z jazdy próbnej stwierdzam tyle że to szatan ! , fajnie wygląda i ma fajny kolor
co do planów ?: Priorytetem to zmiana zawieszenia bo te co jes w aucie to istna masakra plomby z zębów wypadają i zero podjazdów pod krawężniki a zimą to istny pług aa no i jakieś radyjko
w planach jeszcze jest przywrócenie go do 100% oryginału czyli jakieś dupsy tuningowe idą out
narazie to wszystko ponieważ jestem jeszcze w szoku po urodzinowym i ne zabardzo jeszcze wszystko rozumiem
narazie fotki z ogłoszenia
no a świeże zdjęcia bedą potem jak sie przespie i na spokojnie zapoznam się z autem czyli dzis po południu
Jeszcze raz chciałbym podziękować rodzinie mitsumaniakowej za to co zrobili ... byłem i jestem nadal zaskoczony całą tą sytuacją
no to do następnego wpisu
a no i za wszelkie błędy ortograficzne przepraszam
Anonymous - 13-11-2010, 04:25
Istny szatan. Opiekowałem się tym samochodem przez tydzień. Trzeba było go rozruszać po dwóch miesiącach stania pod blokiem. Nie ukrywam, że nie oszczędzałem tego samochodu. Szkoda tylko, że w Polsce mamy ograniczenia prędkości na autostradach. Idealny samochód miejski. Nie miałem takiej frajdy jeżdżąc nawet VR-4. Co prawda zawsze wysiadając z tego samochodu miałem bóle w krzyżu... No, ale cóż...
Ja bym zostawił ten zawias. Co prawda trzeba uważać na dziurach i delikatnie na jedynce przejeżdżać przez progi zwalniające. Mi przyzwyczajenie się do tego zajęło jedynie 30 minut - przejazd przez Bytom. Strumienicy także szkoda, bo wydech wydaje dźwięki jak marzenie, szczególnie w zakresie 4.000-8.000 obrotów.
Colt jest w wyjątkowo dobrym stanie. Pięć lat temu został sprowadzony przez członka Coltmanii, dla którego był oczkiem w głowie i z wielkim żalem rozstawał się z tym samochodem. Takie są jednak efekty rodzenia się dzieci.
Będę tęsknił za Coltem i prawdę mówiąc gdyby nie fakt, że szukaliśmy świetnego prezentu dla Pawła ja bym go kupił. Może kiedyś jak Paweł się ożeni, dzieci mu się urodzą odda mi Colta za pół darmo...
Morfi - 13-11-2010, 05:52
Super autko i niech się sprawuje
Hugo - 13-11-2010, 09:18
Pięęękny i jaki zadbany. Zazdroszczę Ci takich prezentów.
mirc23 - 13-11-2010, 09:19
Autko super Doprowadź do stanu ideal a będzie jeszcze lepszy.
Co do zawieszenia to z chęcią je przygarnę do swojego
No i wszystkiego najlepszego i zadowolenia z GTI
Juiceman - 13-11-2010, 10:49
No no Gratulacje Łobuzie, to oficjalna prezentacja na Zlocie 2011 ?
Jogurt - 13-11-2010, 11:52
jak dobrze kojarze poprzedniego właściciela to znam te auto z czasów mkp, chwalov i reszta starej śląskiej ekipy też je powinna znać. colcik w bardzo fajnym stanie i z tego co pamietam to zawsze był zadbany. niech się sprawuje
Anonymous - 13-11-2010, 11:58
Jogurt napisał/a: | jak dobrze kojarze poprzedniego właściciela to znam te auto z czasów mkp, chwalov i reszta starej śląskiej ekipy też je powinna znać. colcik w bardzo fajnym stanie i z tego co pamietam to zawsze był zadbany. niech się sprawuje |
Dobrze kojarzysz.
Jogurt - 13-11-2010, 12:12
kuzi, no to gość miał nicka ''kamil colt c58'' albo coś w tym stylu
rosomak1983 - 13-11-2010, 14:03
Pawliku ładny colcik, dobrze ze Ci go nie podkupiłem bo rózniez licytowalem go dla siebie ( nie wiedzac ze ktos go dla Ciebie chce )
Ciesze sie ze jest u Ciebie
pawliku - 13-11-2010, 14:31
dzięki i ciesze sie że wam sie podoba
dzis go zatankowałem i po małych przejażdzkach stwierdzam że tłumik też idzie do wywalenia bo nie słysze swoich myśli
pawliku - 13-11-2010, 14:34
Juiceman napisał/a: | , to oficjalna prezentacja na Zlocie 2011 | myśle że tak bedzie
sieegurd - 13-11-2010, 14:47
Jestem równie zaskoczony jak Ty Niech się dobrze sprawuje
Kuzi szacun Pomysł extra
hermeth - 13-11-2010, 15:09
Bardzo ładny colt i wygląda na zadbanego. Świetny silnik Ja bym go nie zmieniał, bardzo mnie się podoba w takiej postaci jak jest teraz z tymi felgami i zawiasem Gratuluję zakupu
Anonymous - 13-11-2010, 15:31
Cytat: | Ja bym go nie zmieniał, bardzo mnie się podoba w takiej postaci jak jest teraz z tymi felgami i zawiasem |
Jedna zmiana już nastąpiła. Pojawiły się pomarańczowe kierunki w miejsce białych.
|
|
|