To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mitsubishi Galant 2.5 V6 by Cooler

Cooler - 13-11-2010, 18:09
Temat postu: Mitsubishi Galant 2.5 V6 by Cooler
Od zawsze była mi bliska marka Honda, dlatego zawsze jeździłem Hondami tak się złożyło, że tylko Civicami. Najpierw miałem Civica z 93r tzw. jajko ale ze trasiło się w nie najlepszym stanie. Później był Civic Coupe Vgen

Uploaded with ImageShack.us

Jeszcze w października tego roku, jeździłem bardzo szybka hondą ponad 180KM. Galant w porównaniu do niego poprostu wogóle nie jedzie :( Ale cóź chciało się komfortu :)

Obecnie jest Galant w automacie. Auto jest bardzo zadbane, a książka serwisowa prowadzona do końca.

Jest to rocznik 1998, pierwsza rejestracja 1999.04

Wyposażenie:
--eleltryczne szyby
-eletryczne lusterka
-podgrzewanie foteli
-tempomat
-klimatronic

Psikus - 13-11-2010, 20:06

Fura ładnie sie prezentuje, widze że kolejna osoba wsiada z hondy do mitsubishi. Galant kupiony u p.Mariusza w Radomiu?
Cooler - 13-11-2010, 20:45

A pan Mariusz to jakiś handlarz wysokiego ryzyka? Nie wiem jak on miał na imię, a na fakturze jest pani Anna W. jako sprzedawca :)
Anonymous - 13-11-2010, 21:01
Temat postu: Re: Mitsubishi Galant 2.5 V6 by Cooler
Cooler napisał/a:
Galant w porównaniu do niego poprostu wogóle nie jedzie :( Ale cóź chciało się komfortu :)

Po pierwsze masz automata - manual szybszy. Druga sprawa - dla osiągów bierze się Galanta VR-4. ;)

SiM - 13-11-2010, 22:25

zadowolenia i bezawaryjności życzę.
szkoda że nie po liftingu (a i automat wtedy był lepszy)

Psikus - 13-11-2010, 22:32

Cooler napisał/a:
A pan Mariusz to jakiś handlarz wysokiego ryzyka?
handlarz jak handlarz ;) ale głównie galanty sprowadza, mieszka zaraz na początku Radomia jadąc od strony Kielc. ładne felgi na czarnej kupie; galant będzie miał jakieś zmiany?
Cooler - 13-11-2010, 23:32

SiM ja też troche żałuje, że nie polift. Ogólnie za szybko kupiłem te auto :D
Psikus ten komis co kupiłem jest na Garbarskiej ;)
Każde moje auto miało zmiany więc i te pewnie będzie miało :) Jako, że stan jest bardzo dobry, planuje go przerobić na wersję sport. Napewno na lato wpadnie jakieś ładne kółko i porządne audio :o

Hugo - 13-11-2010, 23:42

Cooler napisał/a:
planuje go przerobić na wersję sport
No to zaoferuję Ci wnętrze ze Sporta za śmieszne pieniądze, ale to za jakiś czas.