Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.0, 1997 rok, czerwony sedan, Połaniec
Palik - 16-11-2010, 12:17 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.0, 1997 rok, czerwony sedan, Połaniec Witam znów,
tym razem upatrzyłem coś takiego
Przemawia za nim szczególnie kolor. W porównaniu do wcześniejszego (srebrnego - osobiście nie przepadam) nie trzeba myśleć o alu i spojlerze, który docelowo i tak miał być zamontowany.
Oto link do aukcji:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C16195294.html
Nie wiem, czy mi się wydaje, czy był na 90% malowany.
Kod: | Informacje:
Wersja: VI, Rok produkcji: 1997, Data rejestracji: 09/1997, Przegląd: 11/2011, 174 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 2000 cm³, benzyna, czerwony, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: przygotowany do rejestracji/opłacony, Kraj pochodzenia: Niemcy, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, szyberdach, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, blokada skrzyni biegów, ESP, światła przeciwmgłowe, bagażnik na dach, przyciemniane szyby, pod. przednia szyba
Dodatkowe informacje:
serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
MITSUBISHI GALANT GLS
ROK PROD: IX.1997
POJ: 2000 16V 136KM
PRZEBIEG: 173000km!!! (ksiązka servisowa do 165000km)
Wyposażenie:
CLIMATRONIC
ABS
EL. SZYBY X4
EL. LUSTERKA
EL. SZYBER-DACH
EL. REG. ŚWIATEŁ
C. ZAMEK
IMMOBILAISER
PODUSZKA POWIETRZNA X4
RADIO-MAGNETOFON-ZMIENIARKA 10CD ORGINALNE
PODGRZEWANE LUSTERKA
WSP. KIEROWNICY
PODŁOKIETNIKI
ALU-FELGI 16"OST ZDJ (OBECNIE NA BLASZANYCH KOŁACH ZIMOWYCH-NOWE OPONY!!)
HALOGENY
SPOILER
SPORTOWY WYDECH
REGULACJA UKŁADU KIEROWNICZEGO
RAGULACJA FOTELI
RELINGI DACHOWE ORGINALNE MITSHUBISHI (NIE UŻYWANE)
WELUROWA TAPICERKA W STANIE IDEALNYM
POJAZD SPROWADZONY Z NIEMIEC NA KOŁACH
PRZYGOTOWANY DO REJESTRACJI!!!!!
BEZWYPADKOWY!!! (WSZYSTKIE SZYBY ORGINALNE!!!)
ORGINALNY LAKIER!!!
GARAŻOWANY!!!
PEŁNA DOKUMENTACJA SERWISOWA 3 KLUCZYKI
TECHNICZNIE I WIZUALNIE STAN I~D~E~A~L~N~Y
KUPUJĄCY ZWOLNIONY Z OPŁATY SKARBOWEJ 2% |
fj_mike - 16-11-2010, 13:42
Maska nie licuje się z nadkolem, szczególnie z prawym na samym rogu.
Palik napisał/a: | Nie wiem, czy mi się wydaje, czy był na 90% malowany. |
Tak wygląda.
Grill nie jest oryginalny. Poproś o zdjęcie komory silnika. Stawiam na jakąś przygodę z przodu. Niekoniecznie poważną.
fj_mike - 16-11-2010, 13:45
Poproś o zdjęcie wnętrza. Nie jestem pewien a możliwe, że zaślepka poduszki powietrznej pasażera różni się odcieniem od reszty konsoli.
sewkor - 16-11-2010, 21:09
Spytaj dokładnie jak jest z tą rejestracją. Na jednym ze zdjęć widać niemiecki zjazdówki a w ogłoszeniu podane, że zarejestrowany w Polsce.
Kolor zaślepki może być inny z powodu światła słonecznego które pada przez oklejone folią szyby. Warty bliższych oględzin.
adamusSSS - 22-11-2010, 21:57
sprawdż czy samochód nie jest przypodkiem po powodzi bo w tym roku właście gmina połaniec walczyła z wielką wodą osobiście tam byłem w czasie powodzi...
|
|
|