Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] WYPASIONY GALANT Z BIAŁOGARDU - RACZEJ UWAŻAJCI
Ochlik - 18-11-2010, 23:05 Temat postu: [EAx 97-04] WYPASIONY GALANT Z BIAŁOGARDU - RACZEJ UWAŻAJCI Witam , w sumie piszę o tym aucie ponieważ nie lubię ludzi kręcących do granic absurdu przebiegu.
Byłem poprzednim właścicielem tego auta. Sprzedawałem go przy przebiegu 246 tys. km.
trochę dziwię się że aktualny właściciel włożył w niego sporo kasy i już drugi raz próbuje go sprzedać. \a już podziwiam za pisanie że może udzielić pisemnej gwarancji.
Resztę oceńcie sami.
Żeby być uczciwym muszę dodać że w momencie sprzedaży silnik i skrzynia naprawdę działały idealnie. Zawieszenie i blachy również były w dobrym stanie. Wnętrze było nadszarpnięte zębem czasu i przebiegu.
Tak wyglądał pół roku temu :
http://archiwumallegro.pl...1037643771.html
A tak aktualnie :
http://otomoto.pl/mitsubi...ana-C16125068.h
Pozdrawiam
Ochlik
wookash83 - 18-11-2010, 23:29
a to ciekawa historia i faktycznie daje do myślenia..
Owczar - 18-11-2010, 23:57
Widać sporo jeździł do tyłu
[ Dodano: 18-11-2010, 23:58 ]
Ochlik, dzięki za info.
czarny.marcin - 19-11-2010, 02:15
sama kiera już mówi sama za siebie . Nie mówiąc o tym że ktoś zrobił z auta gazika. Zagazować auto to profanacja , w dodatku Mitsu w gazie i to V . Wstydziłbym się jeździć V i posiadać korek w zderzaku lub gdziekolwiek indziej . Ktoś napisał że włożył do niego sporo serca - nie on mu to serce wyrwał
gulgulq - 19-11-2010, 06:36
czarny.marcin napisał/a: | Zagazować auto to profanacja |
widocznie wielu ma nieco inne zdanie na ten temat
natomiast cała sytuacja bardzo ładnie pokazuje jak chory jest rynek motoryzacyjny w Polsce
robertdg - 19-11-2010, 07:19
czarny.marcin napisał/a: | Zagazować auto to profanacja , w dodatku Mitsu w gazie i to V . Wstydziłbym się jeździć V i posiadać korek w zderzaku lub gdziekolwiek indziej . Ktoś napisał że włożył do niego sporo serca - nie on mu to serce wyrwał | Powinienem zostać zlinczowany chcesz kontynuowac tą dyskusje, jest o niej odpowiedni wątek, nie mam z nim złych doświadczeń, bo mam odpowiedniego człowieka, co to robi, a wcześniej podobnie prosperowały moje mysli
Owczar, Jeżeli możesz zrzuć PrintScreen'y, ja na obecną chwile mam techniczne ograniczenia
fj_mike - 19-11-2010, 08:57
Kolejna offtop, opinie na temat LPG będą nagradzane RB
Ostrzegam, żeby nie było
|
|
|