To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Rekin z Lubelskiego

radek79 - 24-11-2010, 22:03
Temat postu: Rekin z Lubelskiego
Witam czytając ten dział wiele razy sam postanowiłem się w końcu pochwalić swoim rekinem
więc tak
rocznik 2002 pierwsza rejestracja 08-2003
auto kupione z przebiegiem 88tyś/km teraz ma już ponad 120tyśkm
jest to wersja eleganse w wersji NARDI TORINO z dołożonym ospojlerowaniem AVANSE
silnik 2.5v6 w automacie
zaraz po zakupie zostało wymienione
kpl. rozrząd
zawieszenie było sportowe HR i zostało wymienione na nowe sprężyny i amorki na KYB
przy przebiegu 100tys/km został wymieniony olej w skrzyni
przy 113tyś/km założona sekwencyjna instalacja lpg
później miałem trochę problemów z kopułką raczej z jej brakiem w sklepach ale się udało dzięki koledzę carbon11 jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc w zakupie
no to tyle moich wypocin niżej kilka zdjęć auta
po kliknięciu na miniaturkę zdjęcie się powiękrzy

Hugo - 24-11-2010, 22:27

Wnętrze masakra! Gratuluję zakupu i oby się sprawował.
Psikus - 24-11-2010, 23:20

Fajna fura - mój ideał ;)
radek79 - 25-11-2010, 06:25

Dzięki koledzy za pochwały ,środek auta a szczegulnie skóra praktycznie nie nosi żadnych oznak użytkowania ,ciężko było kupić takie auto ale się udało ,dzisiaj jadę założyć nowe zimówki firmy ContiWinterContact , konserwacja podwozia też nie dawno zrobiona także auto do sezonu zimowego przygotowane
Andrew - 25-11-2010, 07:41

Ładna fura :) Gratuluję zakupu :wink:
SiM - 25-11-2010, 11:48

o ile oczy mnie nie mylą to przy przekładce pakietu avance zapomniano o listwach na tylnych błotnikach przedłużających dokładkę zderzaka. Skórki zazdroszczę a na lato przydało by się ładniejsze koło. Pozdrawiam i bezawaryjnego użytkowania życzę :)
Anonymous - 25-11-2010, 11:57

SiM napisał/a:
o ile oczy mnie nie mylą to przy przekładce pakietu avance zapomniano o listwach na tylnych błotnikach przedłużających dokładkę zderzaka

nie mylą :P brakuje jeszcze progów od avance ;)

Galancik bardzo ładny, kiedyś jak był jeszcze na allegro to się nim interesowałem ale dosyć szybko znikł podejrzewam że to Ty go zakupiłeś :)

SiM napisał/a:
a na lato przydało by się ładniejsze koło

dokładnie, chociaż oryginał z avanca...

radek79 - 25-11-2010, 13:23

Derpin napisał/a:
SiM napisał/a:
o ile oczy mnie nie mylą to przy przekładce pakietu avance zapomniano o listwach na tylnych błotnikach przedłużających dokładkę zderzaka

nie mylą :P brakuje jeszcze progów od avance ;)

Galancik bardzo ładny, kiedyś jak był jeszcze na allegro to się nim interesowałem ale dosyć szybko znikł podejrzewam że to Ty go zakupiłeś :)

SiM napisał/a:
a na lato przydało by się ładniejsze koło

dokładnie, chociaż oryginał z avanca...

witam faktycznie ja je kupiłem od pani od która rok wcześniej podkupiła mi je w Niemczech dlatego wiedziałem że warto szybko po nie jechać
progi są od sport edition a dokładek faktycznie brak ogłoszenie już wisi w dziale KUPIĘ
alufelgi faktycznie na zdjęciach wyszły gorzej jak na żywo ale są dużo twardsze od
orginału , mam avansowskie fele w swoim GDI i dużo gorzej znoszą lubelskie drogi

Andrew - 25-11-2010, 13:34

radek79 napisał/a:
w swoim GDI
Twoje GDI chyba stoi na otomoto w ofercie jakiegoś komisu :?: :wink:
radek79 - 25-11-2010, 16:42

andrew84 napisał/a:
radek79 napisał/a:
w swoim GDI
Twoje GDI chyba stoi na otomoto w ofercie jakiegoś komisu :?: :wink:

tak stoi, po zakupie RENO MASTERA już mi jest zbędne mam w końcu pojemne auto do wożenia towarów

Andrew - 25-11-2010, 20:12

radek79 napisał/a:
tak stoi, po zakupie RENO MASTERA już mi jest zbędne mam w końcu pojemne auto do wożenia towarów
Hehe widziałem, ze to Twój :D
mkm - 25-11-2010, 21:39

radek79, sorry. Mój błąd.
Andrew - 25-11-2010, 21:40

mkm właśnie miałem pisać, że chyba coś się pomyliłeś :)
radek79 - 25-11-2010, 22:04

mkm napisał/a:
radek79, sorry. Mój błąd.

wybaczone bo za długo jestem nam forum żeby stwierdzić że kto nie czyta ten błądzi

radek79 - 26-11-2010, 17:32

witam mam pytanie czy dokładka zderzaka avanse z kombi będzie pasować do sedana