Nasze Miśki - Rekin z Lubelskiego
radek79 - 24-11-2010, 22:03 Temat postu: Rekin z Lubelskiego Witam czytając ten dział wiele razy sam postanowiłem się w końcu pochwalić swoim rekinem
więc tak
rocznik 2002 pierwsza rejestracja 08-2003
auto kupione z przebiegiem 88tyś/km teraz ma już ponad 120tyśkm
jest to wersja eleganse w wersji NARDI TORINO z dołożonym ospojlerowaniem AVANSE
silnik 2.5v6 w automacie
zaraz po zakupie zostało wymienione
kpl. rozrząd
zawieszenie było sportowe HR i zostało wymienione na nowe sprężyny i amorki na KYB
przy przebiegu 100tys/km został wymieniony olej w skrzyni
przy 113tyś/km założona sekwencyjna instalacja lpg
później miałem trochę problemów z kopułką raczej z jej brakiem w sklepach ale się udało dzięki koledzę carbon11 jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc w zakupie
no to tyle moich wypocin niżej kilka zdjęć auta
po kliknięciu na miniaturkę zdjęcie się powiękrzy
Hugo - 24-11-2010, 22:27
Wnętrze masakra! Gratuluję zakupu i oby się sprawował.
Psikus - 24-11-2010, 23:20
Fajna fura - mój ideał
radek79 - 25-11-2010, 06:25
Dzięki koledzy za pochwały ,środek auta a szczegulnie skóra praktycznie nie nosi żadnych oznak użytkowania ,ciężko było kupić takie auto ale się udało ,dzisiaj jadę założyć nowe zimówki firmy ContiWinterContact , konserwacja podwozia też nie dawno zrobiona także auto do sezonu zimowego przygotowane
Andrew - 25-11-2010, 07:41
Ładna fura Gratuluję zakupu
SiM - 25-11-2010, 11:48
o ile oczy mnie nie mylą to przy przekładce pakietu avance zapomniano o listwach na tylnych błotnikach przedłużających dokładkę zderzaka. Skórki zazdroszczę a na lato przydało by się ładniejsze koło. Pozdrawiam i bezawaryjnego użytkowania życzę
Anonymous - 25-11-2010, 11:57
SiM napisał/a: | o ile oczy mnie nie mylą to przy przekładce pakietu avance zapomniano o listwach na tylnych błotnikach przedłużających dokładkę zderzaka |
nie mylą brakuje jeszcze progów od avance
Galancik bardzo ładny, kiedyś jak był jeszcze na allegro to się nim interesowałem ale dosyć szybko znikł podejrzewam że to Ty go zakupiłeś
SiM napisał/a: | a na lato przydało by się ładniejsze koło |
dokładnie, chociaż oryginał z avanca...
radek79 - 25-11-2010, 13:23
Derpin napisał/a: | SiM napisał/a:
o ile oczy mnie nie mylą to przy przekładce pakietu avance zapomniano o listwach na tylnych błotnikach przedłużających dokładkę zderzaka
nie mylą brakuje jeszcze progów od avance
Galancik bardzo ładny, kiedyś jak był jeszcze na allegro to się nim interesowałem ale dosyć szybko znikł podejrzewam że to Ty go zakupiłeś
SiM napisał/a:
a na lato przydało by się ładniejsze koło
dokładnie, chociaż oryginał z avanca... |
witam faktycznie ja je kupiłem od pani od która rok wcześniej podkupiła mi je w Niemczech dlatego wiedziałem że warto szybko po nie jechać
progi są od sport edition a dokładek faktycznie brak ogłoszenie już wisi w dziale KUPIĘ
alufelgi faktycznie na zdjęciach wyszły gorzej jak na żywo ale są dużo twardsze od
orginału , mam avansowskie fele w swoim GDI i dużo gorzej znoszą lubelskie drogi
Andrew - 25-11-2010, 13:34
radek79 napisał/a: | w swoim GDI | Twoje GDI chyba stoi na otomoto w ofercie jakiegoś komisu
radek79 - 25-11-2010, 16:42
andrew84 napisał/a: | radek79 napisał/a: | w swoim GDI | Twoje GDI chyba stoi na otomoto w ofercie jakiegoś komisu |
tak stoi, po zakupie RENO MASTERA już mi jest zbędne mam w końcu pojemne auto do wożenia towarów
Andrew - 25-11-2010, 20:12
radek79 napisał/a: | tak stoi, po zakupie RENO MASTERA już mi jest zbędne mam w końcu pojemne auto do wożenia towarów | Hehe widziałem, ze to Twój
mkm - 25-11-2010, 21:39
radek79, sorry. Mój błąd.
Andrew - 25-11-2010, 21:40
mkm właśnie miałem pisać, że chyba coś się pomyliłeś
radek79 - 25-11-2010, 22:04
mkm napisał/a: | radek79, sorry. Mój błąd. |
wybaczone bo za długo jestem nam forum żeby stwierdzić że kto nie czyta ten błądzi
radek79 - 26-11-2010, 17:32
witam mam pytanie czy dokładka zderzaka avanse z kombi będzie pasować do sedana
|
|
|