Forum ogólne - Uwaga na Tomek1985!!! Nieuczciwi klubowicze nadal tu są...
zenek_bb - 05-12-2010, 18:44 Temat postu: Uwaga na Tomek1985!!! Nieuczciwi klubowicze nadal tu są... Witam, może napiszę w skrócie, robiłem w warsztacie Tomkowi z jego Eclipsą, wymiana rozrządu, simeringów, ustawianie wolnych, zapłonu, itp, na potrzeby regulacji zamontowałem mu tymczasowo mój sprawny silniczek krokowy, ponieważ jego miał przepalone dwie cewki. Miał przyjechać parę tygodni później z kolegą Sylwkiem (nick Janko) któremu załatwiałem samą rolkę napinającą bo jej nie wymienił (zapłacił i odebrał ją dla niego Tomek). Niestety nie zjawił się ani jeden, ani drugi, Tomek nie odbiera komórki (513280230), zmienił numer gg (stary numer 13884285), gdy napisałem do niego na NK usunął konto... Mieszkają oboje w Jastrzębiu zdroju. Z Sylwkiem gadałem 2 tyg temu na gg, miał jakiś problem z autem, obiecał przekazać Tomkowi żeby się ze mną skontaktował (nie chciał podać jego adresu). Mam kilka zdjęć jego i jego ecli (były na NK zanim usunął konto).
Jeżeli ktoś z J-bia go zna, lub ma dane teleadresowe, prosił bym o nie lub o nakłonienie go do zwrotu krokowego.
Adminów prosił bym o sprawdzenie nowego nicka po IP żeby nie naciągną nikogo więcej...
rafq - 10-12-2010, 01:08
Czyli de facto jeden z nich jest Ci winien Twój silniczek krokowy ? Zrozumiałem, że rolka została opłacona...
Współczuję sytuacji i mam nadzieję, że szybko odzyskasz to co do Ciebie należy.
|
|
|