To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Ślizgawka

Maddox - 08-12-2010, 12:45
Temat postu: Ślizgawka
witam, orientuje sie moze ktos z forumowiczy, gdzie w okolichach Warszawy można by sie poslizgac autem?
myslalem o lotnisku Bemowo, ale to teren automobilklubu i pewnie z ulicy nie wpuszcza.
moze Modlin? wie ktos moze cos na temat tego miejsca?

markeciaki raczej odpadaja ze wzgledu na niebieskich.

viader - 08-12-2010, 14:18

Też bym się chętnie dowiedział. Do tej pory ślizgałem się przy marketach po godzinach otwarcia ale faktycznie niebiescy jak się pojawią to jest problem.
yalook - 08-12-2010, 14:20

ja zeszłej zimy trochę ślizgałem się na parkingu przy Cargo (ul. Wirażowa)
viader - 08-12-2010, 14:26

Cargo trochę małe jest i niebiescy często tam wpadają ze względu na zamiłowanie różnego rodzaju ścigantów do tego miejsca.
xjacobs - 09-12-2010, 18:00

mieszkam przy lotnisku na bemowie i niestety wjechać ot tak tam się nie da :(
Kamilosso - 10-12-2010, 16:50

duzo ludzi sie slizga pod M1 w Markach pod Warszawa, duzo miejsca duzo łuków
lukasz85lukasz - 10-12-2010, 19:22

Z drugiej strony Warszawy Real Janki super duży parking:) i w nocy pusto!:)
czarnuch23 - 11-12-2010, 13:13

i jedno i drugie centum ma ochronę ktora wzywa niebieskich i jazda moze skonczyc sie mandatem albo zatrzymaniem dowodu jak beda upierdliwi. (a tymbardziej teraz jak zmienily sie zasady o parkingach na terenach prywatnych.

Sam slizgalem sie wielokrotnie na tych parkingach ale to spore ryzyko. Zawsze jest duzo aut posród których zawsze jest kilku idiotow ktorzy szpanuja i stwarzaja spore zagrozenie dla innych jak i dla stalych konstukcji typu slupy - i to oni zazwyczaj przyspieszaja wizytacje Policji.

keleron - 12-12-2010, 13:20

wczoraj śmigałem na cargo niezła zabawa...oczywiście jak się umie jeździć wspólnie z innymi...wtedy jest w miarę bezpiecznie i nie było odwiedzin niebieskich :D
Maddox - 12-12-2010, 18:46

z tego co slysze, to mozna zapomniec o lotnisku w modlinie.
szkoda, sporo programow tam kreca i widac jak fajnie sie goscie slizgaja.

Anonymous - 29-12-2010, 16:00

Kiedyś jeszcze się jeździło w okolice giełdy warzywnej na Łopuszańskiej.... ale dawno nie byłem to nie wiem jak wygląda.
Maddox - 29-12-2010, 20:22

przegladajac forum Subaru, zauwazylem, iz czesto umawiaja sie w Ułężu, czy nasze wladze klubowe nie myślały o zorganizowaniu "slizgawki" połączonej ze szlifowaniem techniki na sliskim?
fajne nawet fotki maja z takich spotkan, i to nie tylko same subaraki.

st.john - 10-01-2011, 23:54

starym autem sporo latałem na skoroszach - duży i zupełnie pusty parking, bez wysepek i krawężników między alejami - miśków ani razu nie widziałem
Pieniek - 20-01-2011, 20:59

Ja podobnie jak w zeszłym roku wybieram się na Winter Open 2011 . Z Warszawy trochę daleko bo ok. 200 km ale po udziale w zeszym roku wpisałem tę imprezę na stałe do swojego kalendarza. Śmiganie po zamarzniętych Śniardwach w bezpiecznych warunkach bezcenne. Oczywiście najlepiej zorganizować na wyjazd jakiegoś czterołapa ale ośką też daje radę. Z tego co słyszałem jeśli pogoda nie pozwoli na wjazd na lód impreza odbędzie się na torze w Mikołajkach tam gdzie rozgrywano superoes Rajdu Polski.
Pozdrawiam.

Sylwan - 22-01-2011, 08:13

A ja przed Nowym Rokiem w wola parku się kręciłem jeszcze przed otwarciem na górze na parkingu parę aut stało ale było trochę miejsca...