To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Eclipse GSX

IDOG - 14-12-2010, 10:38
Temat postu: Eclipse GSX
Witam,

Zacznę od tego, że Eclipse mi się marzyło bardzo bardzo długo, początkowo po zdaniu na prawko jeździłem Audi A4. Tato chciał mi kupić auto ale w ogóle nie mnie nie słuchał i chciał kupić mi Golfa - powiedziałem, że nie chce auta. :P Po skończeniu szkoły średniej, kiedy przyjechałem do Wrocławia postanowiłem na własną rękę oglądnąć sobie jakiegoś Eclipsa i znalazłem na forum Eclipsa parę osób które mnie zapoznały z tym autkiem w chyba najlepszy możliwy sposób i w dodatku okazało się, że jest do sprzedania GSX we Wrocławiu od klubowicza. Potem parę tygodni kombinowania, zbierania kasy i spełniłem swoje marzenie :)

Tutaj zdjęcia które dostałem przed obejrzeniem autka:

A tutaj moja mała sesja:

Autko jest w moim posiadaniu od roku, przeliczyłem się trochę z możliwościami i planów może nie będę zdradzał bo miały już być w trakcie realizacji od wakacji...
Na razie auto jest już najzdrowszą serią i czeka sobie spokojnie w garażu na poprawę pogody i weekendowe białe szaleństwa :)

Hugo - 14-12-2010, 11:47

IDOG napisał/a:
chciał kupić mi Golfa
Nieładnie, chciał Ci zrobić na złość.
mystek - 14-12-2010, 16:12

Dokładnie, ukarałby syna, za co?! Aż tak mu zalazłeś za skórę? :P
IDOG - 14-12-2010, 21:07

Właśnie nie wiem za co :D

Może dlatego, że sam kiedyś chciał Eclipsa kupić ale mu mama (żona) nie pozwoliła :P

Ja się nie dałem :twisted:

kamil4711 - 15-12-2010, 14:44

Niezła sztuka i słuszny napęd , aż się prosi o jazdę w zimę :)
Kaucz - 16-12-2010, 00:44

Pewnie ojciec Twój wychodził z założenia 'niech się cieszy, że w ogóle chcę mu kupić". I w sumie dobrze, że nie zgodziłeś się ;) . Jak samemu się na autko zarobi to większa satysfakcja z jazdy nim jest :)