Off Topic - Rower treningowy Kettlera
fj_mike - 19-12-2010, 14:06 Temat postu: Rower treningowy Kettlera http://sportclub.net.pl/G...ningowy-78.html
Czy miał już ktoś z tym do czynienia?
Jak to się sprawdza w użytku domowym? Jak z awariami?
Może jakaś tańsza alternatywa ale jakościowa na zadowalającym poziomie.
robertdg - 19-12-2010, 15:30
Kettler i Sports Art to wiądąca marka, musiałbys określić jaki dokładniej ma to być cel przeznaczenia
fj_mike - 19-12-2010, 20:07
robertdg napisał/a: | musiałbys określić jaki dokładniej ma to być cel przeznaczenia |
Codzienna młócka w domu
robertdg - 20-12-2010, 10:39
fj_mike, Kettkera kupuje się do siłowni, do domu kupuje się rower za kilka stówek, ale to już Twoje osobiste aspiracje
Sticker - 20-12-2010, 11:02
Jeśli chcesz naprawdę się spocić polecam przejechać jakiś etap Tour de France przy pomocy:
http://www.velo.com.pl/pr...16&pk=%&id=1350
robertdg - 20-12-2010, 11:16
Tyle, że do tego trzeba mieć własny rower ponad 2000zł za jakby gre komputerową (stojak z hamowanią), już wolałbym kase wydac na Kettlera
Marcin-Krak - 20-12-2010, 12:00
Z Kettlerem jak Nike czy Adidasem - płacisz przede wszystkim za markę. Tylko, że tu dużo więcej
Nie jestem obecnie w temacie., Sam w domu posiadam rowerek ... producenta opon .. Dunlopa - ogólnie od co najmniej 5 lat jest serwisowany zgodnie z instrukcją i nic się nie dzieje. Inna sprawa, że mało na nim jeżdżę - bo strasznie bolą mnie po jeździe na stacjonarnym lędźwie. Jednak to nie jest to co jazda na zwykłym.
Ja bym się nad trenażerem zastanowił - za niezłą kasę można coś fajnego dorwać.
fj_mike - 20-12-2010, 20:06
Sticker, ciekawy zestaw, ale jak napisał robertdg napisał/a: | już wolałbym kase wydac na Kettlera |
Marcin-Krak napisał/a: | Z Kettlerem jak Nike czy Adidasem - płacisz przede wszystkim za markę. | Dokładnie, ale nie znam nic innego równie dobrego. Ogólna opinia o Kettlerze jest dobra. Rower był by używany codziennie przez dwie osoby zatem coś za kilka stówek odpada.
Marcin-Krak napisał/a: | Ja bym się nad trenażerem zastanowił - za niezłą kasę można coś fajnego dorwać. |
Właśnie przeglądam
|
|
|