To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Galant E5xA - [E54A 2.0 V6] Głośniki

gabriel86 - 24-12-2010, 13:14
Temat postu: [E54A 2.0 V6] Głośniki
Witam serdecznie.
Proszę o podpowiedź jakie głośniki pasują do E54A przód/tył i ewentualne sugestie w postaci
odpowiednich odnośników do aukcji lub stron przedmiotu w sklepach internetowych.
Fabrycznie zamontowane z przodu wydają dziwny dźwięk ( mieszanina dzięków perystaltycznych z krowimi chorobami płuc ).
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.

tom11 - 24-12-2010, 13:27

w moim sedanie przód w deskę "10" tył 6x9 elipsy
radwach - 26-12-2010, 21:39

ja zmieniałem głośniki i moge ci podpowiedziec ze przednie maja srednice 10 a tylne 16 cm, jak bedziesz montował sobie tylne głośniki musisz delikatnie sciagac obudowy poniewaz bardzo łatwo je połamać. Co do głośników to to zależy jaką kasą dysponujesz rozpietośc jest duża :mrgreen:
Krejzi - 26-12-2010, 23:09

a ja kupilem boczki od wersji amerykanskiej ktore maja maskownice na glosniki w drzwiach i wmotnowalem glosniki w drzwi + wygluszenie drzwi i gra muzyka ;) oczywiscie glosniki 16,5cm odseparowane tweetery w lusterkach a glosniki kupilem helix dark blue

a jesli chodzi o glosniki w fabrycznych miejscach to szczerze nie ma sensu pchac tam zadnych innych glosnikow :/ na niewiele sie to zda te z przodu to porazka moze nie tyle glsoniki co miejsce w ktorych sie znajdują ...