[92-96]Galant E5xA - [E54A 2.0 V6] Głośniki
gabriel86 - 24-12-2010, 13:14 Temat postu: [E54A 2.0 V6] Głośniki Witam serdecznie.
Proszę o podpowiedź jakie głośniki pasują do E54A przód/tył i ewentualne sugestie w postaci
odpowiednich odnośników do aukcji lub stron przedmiotu w sklepach internetowych.
Fabrycznie zamontowane z przodu wydają dziwny dźwięk ( mieszanina dzięków perystaltycznych z krowimi chorobami płuc ).
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
tom11 - 24-12-2010, 13:27
w moim sedanie przód w deskę "10" tył 6x9 elipsy
radwach - 26-12-2010, 21:39
ja zmieniałem głośniki i moge ci podpowiedziec ze przednie maja srednice 10 a tylne 16 cm, jak bedziesz montował sobie tylne głośniki musisz delikatnie sciagac obudowy poniewaz bardzo łatwo je połamać. Co do głośników to to zależy jaką kasą dysponujesz rozpietośc jest duża
Krejzi - 26-12-2010, 23:09
a ja kupilem boczki od wersji amerykanskiej ktore maja maskownice na glosniki w drzwiach i wmotnowalem glosniki w drzwi + wygluszenie drzwi i gra muzyka oczywiscie glosniki 16,5cm odseparowane tweetery w lusterkach a glosniki kupilem helix dark blue
a jesli chodzi o glosniki w fabrycznych miejscach to szczerze nie ma sensu pchac tam zadnych innych glosnikow :/ na niewiele sie to zda te z przodu to porazka moze nie tyle glsoniki co miejsce w ktorych sie znajdują ...
|
|
|