To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero II - Zaparowane szyby w Pajero

blidu - 31-12-2010, 12:34
Temat postu: Zaparowane szyby w Pajero
Czy ma ktoś pomysł dla czego mam ciągle zaparowane szyby w Pajero, myślałem że to filtr pyłkowy, ale ponoć w dwójce go nie ma. Pozdrawiam

A tak na marginesie to Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011

Andrew - 31-12-2010, 12:40

Wilgoć w aucie kolego jest tego powodem. Spróbuj trochę wykładzinę podsuszyć, rzuć jakieś szmatki, żeby wciągnęły trochę wilgoć.

Ps. Witamy na forum :)

jawaldek - 31-12-2010, 13:50

blidu napisał/a:
A tak na marginesie to Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011
dziękuję i wzajemnie :) Witaj na forum
Cytat:
Czy ma ktoś pomysł dla czego mam ciągle zaparowane szyby w Pajero
tak jak andrew84 prawi wilgoć w samochodzie powstała z wnoszonego na butach śniegu jak i z "ciepłoty" osób przewożonych i z ubrań. Tylko zamiast szmatek proponuję stary szoferski sposób->> pod wycieraczkę parę gazet (najlepiej dzienniki chłoną wodę) i rano wyrzucasz taflę zmrożonych wiadomości :wink: . Następne suche i tak do skutku. Czy aby nie ubywa Ci płynu z chłodnicy ?? i nie bać się wysuszyć samochód w mroźną i wietrzną,najlepiej Słoneczną,pogodę->> otwieramy drzwi wszystkie i sublimacja robi swoje :mrgreen:
Wstaw w awatarze więcej danych o samochodzie Twoim->> wielce to może pomóc przy ew zapytaniach :mrgreen:

Faraonix - 31-12-2010, 18:00

Jak masz klime to ja wlacz na max + ogrzewanie na max. Ladnie wyciaga wilgoc
Bushey - 03-01-2011, 11:07

A filtry pyłkowe w jednych są (u mnie) w innych nie (u kolegi). Jeśli go masz wymień a pozbędziesz się bakterii i smrodku. Oczywiście po osuszeniu auta jak wyżej.