Pajero II - Zaparowane szyby w Pajero
blidu - 31-12-2010, 12:34 Temat postu: Zaparowane szyby w Pajero Czy ma ktoś pomysł dla czego mam ciągle zaparowane szyby w Pajero, myślałem że to filtr pyłkowy, ale ponoć w dwójce go nie ma. Pozdrawiam
A tak na marginesie to Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011
Andrew - 31-12-2010, 12:40
Wilgoć w aucie kolego jest tego powodem. Spróbuj trochę wykładzinę podsuszyć, rzuć jakieś szmatki, żeby wciągnęły trochę wilgoć.
Ps. Witamy na forum
jawaldek - 31-12-2010, 13:50
blidu napisał/a: | A tak na marginesie to Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011 | dziękuję i wzajemnie Witaj na forum Cytat: | Czy ma ktoś pomysł dla czego mam ciągle zaparowane szyby w Pajero | tak jak andrew84 prawi wilgoć w samochodzie powstała z wnoszonego na butach śniegu jak i z "ciepłoty" osób przewożonych i z ubrań. Tylko zamiast szmatek proponuję stary szoferski sposób->> pod wycieraczkę parę gazet (najlepiej dzienniki chłoną wodę) i rano wyrzucasz taflę zmrożonych wiadomości . Następne suche i tak do skutku. Czy aby nie ubywa Ci płynu z chłodnicy ?? i nie bać się wysuszyć samochód w mroźną i wietrzną,najlepiej Słoneczną,pogodę->> otwieramy drzwi wszystkie i sublimacja robi swoje
Wstaw w awatarze więcej danych o samochodzie Twoim->> wielce to może pomóc przy ew zapytaniach
Faraonix - 31-12-2010, 18:00
Jak masz klime to ja wlacz na max + ogrzewanie na max. Ladnie wyciaga wilgoc
Bushey - 03-01-2011, 11:07
A filtry pyłkowe w jednych są (u mnie) w innych nie (u kolegi). Jeśli go masz wymień a pozbędziesz się bakterii i smrodku. Oczywiście po osuszeniu auta jak wyżej.
|
|
|