[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - wgniotka
macho - 31-12-2010, 17:19 Temat postu: wgniotka ostatnio mam pecha . dwa razy ktoś walną mi drzwiami w auto efekt dwie wgniotki jedna miesiąc temu na drzwiach zrobiłem. druga w wigilie na tylnim błotniku koszmar . ale naprawiłem bez malowania w firmie http://www.mwalczak.com.pl . polecam śladu nie ma koszt raptem 150 zł
szpawel78 - 31-12-2010, 18:54
No niestety od jednej malej wgniotki parkingowej u mnie sie zaczelo, wychodze z supermarketu patrze a tu wgniecenie wielkości 5złotych na tylnych drzwiach, zrobilem z ac w aso za dwa miesiace nastepny pech, stluczka wjechalem w fusiona u mnie tylko rejestracja odpadla koszt w aso 11k wniosek nie naprawiam nigdy wgniotek
artisan - 01-01-2011, 13:11
za rejestrację ???
szpawel78 - 02-01-2011, 22:04
no ta rejestracja to tak na pół serio tzn. wizualnie tylko to mozna było stwierdzic patrząc na przód samochodu ale po rozebraniu w aso okazało sie ze przedni pas przyjął całe uderzenie i trzeba było prostować do tego pękniety uchwyt lampy więc założyli nowa i parę innych drobiazgów wiec się uzbierało
mjsystem - 09-01-2011, 11:26
Ja pomimo czujników cofania przyłozyłem sie do barierki pionowej dokładnie w miejscu gdzie jest zaślepka na mocowanie haka... Efekt: pęknięty zderzak ok 3cm, ale nie naprawiam bo nie widać z daleka a poza tym to plastik więc nie rdzewieje Druga wgniotka na drzwiach kierowcy, lakier lekko zdarty, ale dałem sobie spokój- nie naprawiam. Czas i koszt przewyższa moje zdolności do utrzymania nerwów na wodzy
eska - 28-01-2011, 17:33 Temat postu: wgnieciona maska WITAM
Mam wgniecioną maskę z przodu nad reflektorem. Typowe wgniecenie po siadaniu na masce. Dodatkowo jeszcze w jednym miejscu jest pęknięty lakier na długości 3-4 cm... pewnie porażka ??
Co o takim uszkodzeniu myślicie?
Bez lakierowania się nie obędzie zapewne...
|
|
|