L200 Ogólne - l 200 problem z kierunkowskazami
krzysztof30 - 06-01-2011, 17:03 Temat postu: l 200 problem z kierunkowskazami witam jestem nowym uzytkownikiem na forum mianowicie mam problem z moim autem zginely mi kierunkowskazy i nie wiem gdzie szukac przyczyny poniwaz przekaznik jest ok bezpieczniki tez ,morze ktos mial podobny problem ,pewien mechanik cos pogrzebal i co sie okazuje jak zalanczam kierunek w lewo jest ok jak w prawo pali bezpiecznik lampy sprawdzalem zarowki tez niewiem ,a przy otwieraniu z pilota miga tylko jedna strona prosze o jakis pomysl
zbyszekm2 - 06-01-2011, 17:45 Temat postu: Re: l 200 problem z kierunkowskazami
krzysztof30 napisał/a: | mianowicie mam problem z moim autem zginely mi kierunkowskazy i nie wiem gdzie szukac |
Na giełdzie w Przeźmierowie koło Poznania
romero - 07-01-2011, 09:27
zbyszekm2 napisał/a: | Na giełdzie w Przeźmierowie koło Poznania |
Jak nie wiesz co napisać to poprostu nie pisz nic.
maćko z lubań - 07-01-2011, 12:41
krzysztof30 A kabelki dochodzące do kierunków sprawdzałeś? Też mi ostatnio "ucięło" prawe kierunki, byłem pewien, że żarówka, ale okazało się, że styki były zaśniedziałe.
plecho1 - 07-01-2011, 13:43
A co robił ten mechanik opisz coś więcej, bo z tego co piszesz masz zwarcie z prawej strony, może być wiele przyczyn tej awarii ale taki objaw sam raczej rzadko się pojawia.
zbyszekm2 - 07-01-2011, 22:30
romero napisał/a: | zbyszekm2 napisał/a: | Na giełdzie w Przeźmierowie koło Poznania |
Jak nie wiesz co napisać to poprostu nie pisz nic. |
Musisz mięć smutne życie.
A co napisać wiem, tylko więcej danych muszę mieć kolego.
rafals87 - 04-07-2011, 15:44 Temat postu: brak kierunków i awaryjnych witam jestem nowym uzytkownikiem na forum mianowicie mam problem z moim autem zginely mi kierunkowskazy i awaryjne nie wiem gdzie szukac przyczyny poniwaz przekaznik jest ok bezpieczniki tez ,morze ktos mial podobny problem.
Tenogr - 04-07-2011, 21:54
Nie w Eli ale winnym samochodzie miałem podobny problem. Winny był alarm Made in żółte rączki.
plecho1 - 05-07-2011, 23:24
Jeśli to co opisałeś jest ok a do przerywacza kierunkowskazów dochodzi napięcie to najprawdopodobniej jest coś nie tak z włącznikiem awaryjnych, bo przez niego idzie napięcie na kierunki a po włączeniu awaryjnych mostkuje on obydwie strony.
|
|
|