To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Potrzebna Pomoc - Dla Kordiana - Licytacja breloczka do kluczy - 3000GT

Anonymous - 08-01-2011, 22:30
Temat postu: Dla Kordiana - Licytacja breloczka do kluczy - 3000GT
Witam wszystkich, a zwłaszcza posiadaczy aut 3000GT. Specjalnie dla Was ale nie tylko wystawiam na licytację breloczek do kluczy z wizerunkiem mitsubishi 3000GT. Licytację zaczynamy od symbolicznej ZŁOTÓWKI a dochód z tej licytacji bedzie przeznaczony dla Kordiana, którego miałem przyjemność poznać osobiście. Z tego względu, że Mitsumaniaki są razem zawsze i wszędzie to ta licytacja będzie taką małą moją cegiełką w pomocy. Wszystkim nam zależy aby Kordian jak najszybciej wrócił do zdrowia, bo przecież jest jednym z nas i miło będzie spotkać się na zlocie.
A teraz parę słów na temat samego breloczka. Jest nowy, wykonany jako odlew, jest dość masywny i tym samym czuć czy masz kluczyki od auta w kieszeni. Mówię tak bo akurat mam taki breloczek tylko z Sigmą :) . Linki ze zdjęciami są poniżej. Liczę na każdą złotówkę i Waszą hojność. licytacja trwa do końca lutego 2011 więc czasu jest sporo. Wpłata pieniążków oczywiście na konto podane w tym poście http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=29006 . Ja ze swojej strony oczywiście wyślę breloczek na swój koszt po podaniu adresu wysyłki na pw. Zapraszam wszystkich gorąco do licytacji.

Zdjęcia:
LINK 1
LINK 2

Hubeeert - 08-01-2011, 23:20

100 PLN
driver73 - 11-01-2011, 00:47

sorry ze zapytam , a czy masz mozliwosc wystawienia jeszcze jednego ale z nowszym modelem 3000-czki?.......licytuje w ciemno 8)
Anonymous - 11-01-2011, 07:50

driver73, niestety nie mam...ten brelok trafił do mnie przypadkiem i nie sądzę, żebym jeszcze dostał kolejny także wyboru nie ma. Hubeeert, gratuluję rozpoczęcia licytacji i jak widzę poprzeczka podniesiona w miarę wysoko na początek. Mam nadzieję, że nie będziesz jedynym licytującym

[ Dodano: 25-02-2011, 21:12 ]
I zostały zaledwie 3 dni do końca licytacji....Czy chcecie, żeby Hubeeert został właścicielem breloczka??