To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Po godzinach

Anonymous - 23-08-2005, 13:12
Temat postu: Po godzinach
Jako ze czasy mamy ciezkie i stresujące, tak sobie pomyślałem ze warto by było podzielić sie z innymi swoimi sposobami na przyjemne spedzanie wolnego czasu. Mozna tu np wpisac filmy godne polecenia i takie tam co Wam przyjdzie do głowy - zostawiam Wam pole do popisu :wink:
Anonymous - 23-08-2005, 13:14

jaki wolny czas????? co to jest????
Efa! - 23-08-2005, 13:30

Gdy nie pracuję i gdy odklejam się po godzinach ślęczenia sprzed ekranu monitora, jeżdżę nad pobliskie jeziorko popływać, a jak jest słoneczne popołudnie, opalam się i opędzam od wściekłych os.
Rafal_Szczecin - 23-08-2005, 13:38

Polecam filmy

Crash - Miasto gniewów - powiem tyle ze i tak wszystko wyjasnia sie pod koniec ;)

Wojna Światów - a tutaj na koncu mamy przeslanie, film daje do myslenia, przynajmniej mi dal ;)

mam na dysku ale jeszcze nie ogladalem
madagaskaru oraz zgadnij kto
lecz jak obejrze - jak znajde wolna chwile to sie wypowiem :)

misia27 - 23-08-2005, 13:40

Jak juz znajdze czas wolny, to najczesciej spedzam go i tak z przyjaciolmi, wiec albo jemy i pijemy albo jezdzimy na rowerach. A jak mam czas dla siebie to slucham muzyki i laze po sklepach, albo myje miska :D Z reszta i tak wiekszosc czasu wolnego poswuiecam sprawdzaniu prac moich uczniow... :(
Anonymous - 23-08-2005, 14:10

Rafal_Szczecin napisał/a:

Wojna Światów - a tutaj na koncu mamy przeslanie, film daje do myslenia, przynajmniej mi dal ;)

Rodzina zawsze zwycięża. A zwłaszcza amerykańska rodzina ;-)

JCH - 23-08-2005, 14:52

Ja czasem czytam takie forum. O samochodach cos, japonskich zdaje misie. Nie pamietam nazwy ale jak znajde linka to wkleje zebyscie tez mogli poczytac. Jakos tak Maniacy sie nazywaja .... czy jakos. Nawiedzeni strasznie ;)
Rafal_Szczecin - 23-08-2005, 14:56

JCH napisał/a:
Nawiedzeni strasznie

padlem. JCH wygrywasz wszystkie konkursy, co do tego wolnego czasu to tez przegladam to forum tych strasznie nawiedzonych tylko akurat wypadla mi nazwa... ale skleroza nie boli ;)

Anonymous - 23-08-2005, 15:25

W wolnym czasie hmmm. myślę... co by tu zrobić, żeby (za- do- od- wy- po- na- )*robić :wink:

* niepotrzebne skreślić

a poza tym śpiewam jem i śpię

(tak naprawdę jednak nie ma mnie)

Moominek - 23-08-2005, 16:29

Rowerek!! Czasem długimi minutami gapię się w akwarium, to jest dopiero jazda!! :mrgreen:
kochajj - 23-08-2005, 18:08

akwarium

[/list]

Kofi - 23-08-2005, 18:20

Zawsze staram sie wygladac tak jak bym cos robil, choc moja rodzina uwaza ze najlepiej mi wychodzi spanie i ogladanie telewizji.
Czesto lubie pogrzebac przy samochodzie. Teraz ide np odkrecic kolo bo cos mi piszczy z lewej strony przy skrecaniu i chce to wyeliminowac przed zlotem.
Ogolnie uwazam ze wolny czas aktywnie mozna spedzic dosc latwo. Zdecydowanie trudniejsze jest znalezienie takiej ilosci wolnego czasu w ktorym mozna by sie aktywnie poobijac.

Grześku - 23-08-2005, 20:32

Kofi napisał/a:
Zawsze staram sie wygladac tak jak bym cos robil...

mam kontrolny bajzel na biurku i nigdy szef nie mówi że nic nie robię, czasami załamuje ręce i każe mi posprzątać bo to wstyd. I jak ja wtedy będę udawał że coś robię?
wolny czas...
czasami mam go w pracy wtedy o-game i forum
jak zdarza mi się to w domu, to książka - nie znoszę tv, chyba że coś na DVD
na początku sezonu idealnym relaksem jest koszenie trawnika, teraz to obowiązek i zaduma dlaczego to zielone gówno nie podlewane i nie nawożone rośnie jak na drożdżach ??
filmy? temat rzeka, ja często wracam do "oszukać przeznaczenie 2" i "blues brothers"
książki? "odyseja kosmiczna" wszystkie 3, Cizia Zyke i nasz Eugeniusz Dębski.
z tv to TVN Meteo - krótkodystansowe kłamstwa bez cienia polityki

Kiedyś mój znajomy powiedział że odpocznie krótko po śmierci, tak pomiędzy zgonem a pogrzebem, potem trzeba się od robactwa oganiać i nie ma spokoju.
Niektórym to za hipa nie dogodzi :mrgreen:

szczeslaw - 24-08-2005, 00:36

A ja polecam serial "Przyjaciele" :D . Ale nie polecam oglądać więcej niż 10 odcinków naraz - robi dziurę w mózgu :)
Lubię też posłuchać dobrej muzyki na dobrym sprzęcie (niestety taki jakbym chciał kosztuje więcej niż moja Corsa i Carisma razem wzięte :) ), poczytać "Najwyższy CZAS!" i pograć w Squasha.
Grześku:
Były 4 części Odysei Kosmicznej: 2001, 2010, 2061 i 3001. Niestety nie czytałem bo obecnie są nie do kupienia a nie jestem zapisany do żadnej biblioteki (chociaż wiem, że na pewno wszystkie 4 mają w Jagiellonce).

Anonymous - 24-08-2005, 08:21

no to i ja tez polece serial 'Przyjaciele' a jak ktos juz przebrnie przez 10 sezonow po ok.24 odcinki kazdy (UWAGA WCIAGA!) to moze jeszcze obejrzec 1 sezon serialu 'Joey' opowiadajacy o jednym z bohaterow 'Przyjaciol' :)

jakby ktos mial ochote na te seriale to dawajcie na pw... mam prawie wszystko na cd :)