Forum ogólne - Co sądzicie??
pipi_ja - 10-01-2011, 19:26 Temat postu: Co sądzicie?? Nie wiedziałem gdzie o to spytać więc wrzuciłem tu.
Jestem szczęśliwym posiadaczem Galanta 2.5 V6 ale od pewnego czasu chodzi za mną coś innego
Ma ktoś może jakieś informacje albo tez doświadczenie z Hundai'em Sonatą rok 2007 w górę, silnik najlepiej 3.3 V6?
Jakieś wady, zalety cokolwiek istotnego
Proszę nie odsyłajcie mnie do forum Hundai'a bo już tam byłem i nic mądrego nie wyczytałem.
Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje
Np takie coś http://otomoto.pl/hyundai...-C16873630.html
KaWu - 10-01-2011, 20:34
pipi_ja, moj znajomy z Jelcza L. ma SOnate.
Jedyne na co narzeka to za slaby silnik na ciezkie auto. Tym samym duzo pali.
Poza tym chwali auto. Cos ponad rok ma. Wymiany tylko eksploatacyjne, Za tydzien powinienem sie z nim widziec to wypytam o szczegoly.
On ma silnik 2 litrowy i mowil ze za jakis czas bedzie chcial wiekszy bo auto jest za ciezkie na ten silnik. Lepiej brac mocniejszy-wiekszy silnik.
Jadac moim Galantem mowil ze mam wygodniejsze siedzenia od jego Soni
Miejsca w srodku ma duzo.
robertdg - 10-01-2011, 21:02
To na zdjęciu to Sonata z rynku USA, produkowana od 2005roku, facelift dostała w 2008roku, da sie odróznic po m.in wiekszych reflektorach z przodu, poproś o numer VIN i niech Ci to ktoś sprawdzi w CarFaxie, ciekawe jak wygladala gdy ja ładowali do kontenera.
pipi_ja - 10-01-2011, 21:47
Nie miałem konkretnie tego egzemplarzu na myśli, wkleiłem linka jako informację o modelu.
Kurcze jakiś czas temu zachorowałem na ten samochód i nie wiem czy na wiosnę sobie go nie sprawię Waham się jeszcze między mazdą 6 a właśnie takim hundaiem.
W grę wchodzi tylko jakaś duża benzyna bo na diesla mnie nie stac
KaWu będę wdzięczny jak wyciągniesz jakieś mądre informacje od znajomego. Może jakieś orientacyjne ceny części?
|
|
|