To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Nareszcie jest Avance !!!:D:D

KamilR10 - 16-01-2011, 18:14
Temat postu: Nareszcie jest Avance !!!:D:D
Witam. Moja przygoda z Galantami rozpoczęła się 2 lata temu, wtedy kupiłem pierwszego Galanta GLS , auto służyło mi na prawdę bardzo dobrze ale odpowiednio dbałem o niego:), można go zobaczyć w temacie ,,srebrna strzała" chociaż muszę powiedzieć że tytuł nie jest adekwatny przy tym co teraz mam :P Ciemno niebieski Avance 2.5 V6 w manualu 2003 rok :mrgreen: Auto zostało zakupione od kolegów których tutaj wszyscy znamy i serdecznie Ich pozdrawiam :) a mianowicie z Czapli, moim zdaniem jeśli kupować Galanta to właśnie tam trzeba się udać :mrgreen: Wybór bardzo duży, jak w salonie prawie hehe, można porównać, popatrzeć, pojeździć i wszytko w bardzo miłej i przyjaznej dla klienta atmosferze, wypić szampana hehe :P

Z auta jestem bardzo zadowolony, i myślę że był to bardzo udany zakup tym bardziej że auto ma przejechane 50 tys :mrgreen: Wiem wiem trudno w to uwierzyć ale tak jest, wszelkie wpisy w serwisie to potwierdzają, ale przede wszystkim, stan w jakim jest samochód, silnik pracuje idealnie :) W środku wszystko jak nowe, nie powycierane, kompletnie zero śladów zużycia, tak samo jest podczas jazdy, nic nie stuka, w aucie cisza, sprzęgło i skrzynia pracują po prostu świetnie jest praktycznie jak nowy. Auto jest na sportowym zawieszeniu Eibach i amortyzatorach Koni. Poniżej kilka zdjęć :mrgreen:

A tutaj jeszcze zdjęcie serducha :mrgreen:

I Symboliczny przebieg:)

Wnętrze :)

A tak auto wygląda na zimóweczkach: 195.60.r15 a wyglądają jak r13 :P

Muciek - 16-01-2011, 18:25
Temat postu: Re: Nareszcie jest Avance !!!:D:D
Piękne auto, gratuluję, ładny kolor, przebieg malutki, piękne felgi :)

KamilR10 napisał/a:
Poniżej kilka zdjęć :mrgreen:
[url=http://img7.imagesha....th.jpg]Obrazek[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

To chyba tylko to jedno zdjęcie. :) Jeszcze środek by się przydał.

Pozdrawiam.

KamilR10 - 16-01-2011, 18:42

Dzięki :) Zdjęcia środka dodam później, wczoraj go kupiłem więc dzisiaj taka mała sesja:)
robertdg - 16-01-2011, 20:55

Moje gratulacje, dbaj o miska ;-)
jacekxx - 16-01-2011, 21:06

Gratuluję pięknego Galanta.
KamilR10 - 16-01-2011, 21:15

robertdg napisał/a:
Moje gratulacje, dbaj o miska ;-)
Nie ma innej opcji:)
Jarek90 - 16-01-2011, 21:32

lepszej opcji Galanta już nie mogłeś kupić 8)
Poprostu cudo - obniżony zawias, Avance, ciemny kolor, 2003r - miód
-----------------------------------------------------------------------------

Anonymous - 16-01-2011, 21:48

KamilR10 napisał/a:
Ciemno niebieski Avance 2.5 V6 w manualu 2003 rok :mrgreen: :mrgreen:

śliczny jest, rzeczywiście robi wrażenie ta ciemna perełka fajnie mieni się w słońcu :D no i konfiguracja jedyna właściwa :D oddawaj eibacha! :P

KamilR10 napisał/a:
Auto zostało zakupione od kolegów których tutaj wszyscy znamy i serdecznie ich pozdrawiam :) a mianowicie z Czapli, moim zdaniem jeśli kupować Galanta to właśnie tam trzeba się udać :mrgreen:

ha bo wiadomo skąd najlepsze galanty idą w Polskę :D i wiadomo, że dobry Avance ma swoją cenę... :)

Tomek - 16-01-2011, 21:53

gratulacje
jedyna słuszna opcja Galanta :badgrin:

zazdroszcze jedynie rocznika (o ile prawdziwy), na taki polowałem, ale opcji nie było
no i przebieg też niczego sobie

Derpin napisał/a:
KamilR10 napisał/a:
Auto zostało zakupione od kolegów których tutaj wszyscy znamy i serdecznie ich pozdrawiam :) a mianowicie z Czapli, moim zdaniem jeśli kupować Galanta to właśnie tam trzeba się udać :mrgreen:

ha bo wiadomo skąd najlepsze galanty idą w Polskę :D i wiadomo, że dobry Avance ma swoją cenę... :)

a jak juz jestesmy przy cenie, to ile taka przyjemność kosztowała??

fck - 16-01-2011, 21:55

Jarek90 napisał/a:
lepszej opcji Galanta już nie mogłeś kupić 8)
Poprostu cudo - obniżony zawias, Avance, ciemny kolor, 2003r - miód
-----------------------------------------------------------------------------

oczywiście, że mógł, Sport Edition :D

Jarek90 - 16-01-2011, 21:59

fck napisał/a:
oczywiście, że mógł, Sport Edition

:D też niczego sobie, ale jednak avance to avance

luckyluck - 16-01-2011, 22:01

Wow, super fura! :twisted:
Mithrill - 16-01-2011, 22:07

Piękna maszyna. O takiej śnię niemal każdej nocy :twisted:

Tyle czytałem o tych "kolegach z Czapli"... kiedyś trafiłem na ich 2 Galanty na otomoto (teraz nie ma nic). Ale o które dokładnie Czaple chodzi? Te w lubuskim?

KamilR10 - 16-01-2011, 22:09

Mithrill napisał/a:
Piękna maszyna. O takiej śnię niemal każdej nocy :twisted:

Tyle czytałem o tych "kolegach z Czapli"... kiedyś trafiłem na ich 2 Galanty na otomoto (teraz nie ma nic). Ale o które dokładnie Czaple chodzi? Te w lubuskim?

Dzięki:) Tak Czaple w woj. lubuskim:)

radek79 - 16-01-2011, 22:10

witam brakuje znaczków AVANCE na drzwiach tylnych, pytam dlatego bo na moich też nie ma a rocznik ten sam