Nasze Miśki - Nareszcie jest Avance !!!:D:D
KamilR10 - 16-01-2011, 18:14 Temat postu: Nareszcie jest Avance !!!:D:D Witam. Moja przygoda z Galantami rozpoczęła się 2 lata temu, wtedy kupiłem pierwszego Galanta GLS , auto służyło mi na prawdę bardzo dobrze ale odpowiednio dbałem o niego:), można go zobaczyć w temacie ,,srebrna strzała" chociaż muszę powiedzieć że tytuł nie jest adekwatny przy tym co teraz mam Ciemno niebieski Avance 2.5 V6 w manualu 2003 rok Auto zostało zakupione od kolegów których tutaj wszyscy znamy i serdecznie Ich pozdrawiam a mianowicie z Czapli, moim zdaniem jeśli kupować Galanta to właśnie tam trzeba się udać Wybór bardzo duży, jak w salonie prawie hehe, można porównać, popatrzeć, pojeździć i wszytko w bardzo miłej i przyjaznej dla klienta atmosferze, wypić szampana hehe
Z auta jestem bardzo zadowolony, i myślę że był to bardzo udany zakup tym bardziej że auto ma przejechane 50 tys Wiem wiem trudno w to uwierzyć ale tak jest, wszelkie wpisy w serwisie to potwierdzają, ale przede wszystkim, stan w jakim jest samochód, silnik pracuje idealnie W środku wszystko jak nowe, nie powycierane, kompletnie zero śladów zużycia, tak samo jest podczas jazdy, nic nie stuka, w aucie cisza, sprzęgło i skrzynia pracują po prostu świetnie jest praktycznie jak nowy. Auto jest na sportowym zawieszeniu Eibach i amortyzatorach Koni. Poniżej kilka zdjęć
A tutaj jeszcze zdjęcie serducha
I Symboliczny przebieg:)
Wnętrze
A tak auto wygląda na zimóweczkach: 195.60.r15 a wyglądają jak r13
Muciek - 16-01-2011, 18:25 Temat postu: Re: Nareszcie jest Avance !!!:D:D Piękne auto, gratuluję, ładny kolor, przebieg malutki, piękne felgi
To chyba tylko to jedno zdjęcie. Jeszcze środek by się przydał.
Pozdrawiam.
KamilR10 - 16-01-2011, 18:42
Dzięki Zdjęcia środka dodam później, wczoraj go kupiłem więc dzisiaj taka mała sesja:)
robertdg - 16-01-2011, 20:55
Moje gratulacje, dbaj o miska
jacekxx - 16-01-2011, 21:06
Gratuluję pięknego Galanta.
KamilR10 - 16-01-2011, 21:15
robertdg napisał/a: | Moje gratulacje, dbaj o miska | Nie ma innej opcji:)
Jarek90 - 16-01-2011, 21:32
lepszej opcji Galanta już nie mogłeś kupić
Poprostu cudo - obniżony zawias, Avance, ciemny kolor, 2003r - miód
-----------------------------------------------------------------------------
Anonymous - 16-01-2011, 21:48
KamilR10 napisał/a: | Ciemno niebieski Avance 2.5 V6 w manualu 2003 rok |
śliczny jest, rzeczywiście robi wrażenie ta ciemna perełka fajnie mieni się w słońcu no i konfiguracja jedyna właściwa oddawaj eibacha!
KamilR10 napisał/a: | Auto zostało zakupione od kolegów których tutaj wszyscy znamy i serdecznie ich pozdrawiam a mianowicie z Czapli, moim zdaniem jeśli kupować Galanta to właśnie tam trzeba się udać |
ha bo wiadomo skąd najlepsze galanty idą w Polskę i wiadomo, że dobry Avance ma swoją cenę...
Tomek - 16-01-2011, 21:53
gratulacje
jedyna słuszna opcja Galanta
zazdroszcze jedynie rocznika (o ile prawdziwy), na taki polowałem, ale opcji nie było
no i przebieg też niczego sobie
Derpin napisał/a: | KamilR10 napisał/a: | Auto zostało zakupione od kolegów których tutaj wszyscy znamy i serdecznie ich pozdrawiam a mianowicie z Czapli, moim zdaniem jeśli kupować Galanta to właśnie tam trzeba się udać |
ha bo wiadomo skąd najlepsze galanty idą w Polskę i wiadomo, że dobry Avance ma swoją cenę... |
a jak juz jestesmy przy cenie, to ile taka przyjemność kosztowała??
fck - 16-01-2011, 21:55
Jarek90 napisał/a: | lepszej opcji Galanta już nie mogłeś kupić
Poprostu cudo - obniżony zawias, Avance, ciemny kolor, 2003r - miód
----------------------------------------------------------------------------- |
oczywiście, że mógł, Sport Edition
Jarek90 - 16-01-2011, 21:59
fck napisał/a: | oczywiście, że mógł, Sport Edition
|
też niczego sobie, ale jednak avance to avance
luckyluck - 16-01-2011, 22:01
Wow, super fura!
Mithrill - 16-01-2011, 22:07
Piękna maszyna. O takiej śnię niemal każdej nocy
Tyle czytałem o tych "kolegach z Czapli"... kiedyś trafiłem na ich 2 Galanty na otomoto (teraz nie ma nic). Ale o które dokładnie Czaple chodzi? Te w lubuskim?
KamilR10 - 16-01-2011, 22:09
Mithrill napisał/a: | Piękna maszyna. O takiej śnię niemal każdej nocy
Tyle czytałem o tych "kolegach z Czapli"... kiedyś trafiłem na ich 2 Galanty na otomoto (teraz nie ma nic). Ale o które dokładnie Czaple chodzi? Te w lubuskim? |
Dzięki:) Tak Czaple w woj. lubuskim:)
radek79 - 16-01-2011, 22:10
witam brakuje znaczków AVANCE na drzwiach tylnych, pytam dlatego bo na moich też nie ma a rocznik ten sam
|
|
|