Off Topic - Towar na haloony Polsalera
polsaler - 23-08-2005, 07:29
oj prawda towarzysze i towarzyszki . Kolega piotrmas to największy sosnofil pod słońcem.
co to za kasowanie postów . Kto to niby ocenia czy post wniósł coś do tematu czy nie ??????? PRECZ Z KOMUNĄ I CENZURĄ !!!!!! NIECH ŻYJE WOLNOŚĆ SŁOWA !!!!!!!!!!! PRECZ Z DYKTATURĄ . PROLETARIUSZE WSZYSTKICH FOR ŁĄCZCIE SIĘ !!!!!!!!!!!!!
Jackie - 23-08-2005, 09:34
polsaler napisał/a: | oj prawda towarzysze i towarzyszki . Kolega piotrmas to największy sosnofil pod słońcem.
co to za kasowanie postów . Kto to niby ocenia czy post wniósł coś do tematu czy nie ??????? PRECZ Z KOMUNĄ I CENZURĄ !!!!!! NIECH ŻYJE WOLNOŚĆ SŁOWA !!!!!!!!!!! PRECZ Z DYKTATURĄ . PROLETARIUSZE WSZYSTKICH FOR ŁĄCZCIE SIĘ !!!!!!!!!!!!! |
Polek! Nie bądź żyła, przyznaj się stary skąd Ty masz taki towar?? podziel się...;)
Pozdrawiam
polsaler - 23-08-2005, 10:47
Towar przywioze na zlot !!! Ale chyba mi sie nie zdawało , że pokasował ktos moje posty . Bo jeśli to haloony były to od dzis ja już nic ...
Anonymous - 23-08-2005, 12:48
Nikt nie pokasowal.
Po prostu jeden z moderatorow POTRAFI (zeby nie bylo, ze OT) wylaczyc licznik postow w tematach off-topic
Efa! - 23-08-2005, 13:36
Oj, nie przeginać proszę z OT w OT. Topic "Kto co potrafi" ma być pomocnym zbiorem informacji, a nie zaśmieconym postami nie na temat kącikiem towarzyskim.
Uwaga: Moderator ma PMS jeszcze przez najbliższe 3 dni
JCH - 23-08-2005, 14:45
Efa! napisał/a: | Uwaga: Moderator ma PMS jeszcze przez najbliższe 3 dni |
Czyli co? Nie draznic lwa. A potemjuz mozna, tak?
Efa! - 23-08-2005, 14:58
tak
polsaler - 23-08-2005, 19:18
TU SIĘ DZIEJĄ DZIWNE RZECZY !!!! JA TAM TEGO TEMATU NIE TWORZYLEM !!!!!! WIĘC CZEMU WYSTEPUJE JAKO AUTOR ????? TO JA JUŻ ZAMILKNĘ I NIC NIE BĘDE PISAŁ BO SAME MANIPULACJE TUTAJ WIDZĘ !!!!!!!!!!!!!! NARAZIE . BĘDĘ WAS OBSERWOWAŁ !!!
Hubeeert - 23-08-2005, 19:20
Jeżeli temat jest wydzielany ze starego to autor postu od którego zaczyna się wydzielanie występuje jako autor tematu.
Nie szukaj spisku.
|
|
|