To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Eclipse - Techniczne - [1G 90-94] Eclipse -> Elektryka, a konkretniej problem z

Graba - 17-01-2011, 22:17
Temat postu: [1G 90-94] Eclipse -> Elektryka, a konkretniej problem z
Witam! Postaram się krótko opisać mój problem. A więc parę tygodni temu oddałem moje Mitsubishi do naprawy (blacharka). Lecz po odebraniu samochodu pojawiły się problemy... pierwszy z nich to taki że przy odbiorze samochodu akumulator był całkowicie padnięty.. ale spoko samochód odpaliłem na kable i pojechałem. Po przejechaniu kawałka drogi zauważyłem ze: Nie działają szyby, Radio i Nawiewy. Czym to może być spowodowane? Jestem bardzo wkurzony faktem że gdy oddawałem samochód do naprawy wszystko ładnie działało a gdy go odebrałem tyle rzeczy padło ;/
Maretzky85 - 18-01-2011, 08:22

Bezpieczniki? :)
Graba - 18-01-2011, 12:43

Myślisz że to może być to? Jeżeli tak to gdzie one się znajdują w tym modelu i które zmienic?
Sorry ale jestem całkowicie zielony jesli chodzi o mechanike pojazdu;/

zenek_bb - 18-01-2011, 14:37

sprawdź bezpieczniki przy pedale sprzęgła, numery: 3-10A, 4-10A, 16-30A

zajrzyj jeszcze do tej większej skrzynki niedaleko pompy ABS i przepływomierza pod maską, nie ta mała czarna przy pompie tylko ta duża opisana z góry na zielono, tam sprawdź wszystkie bezpieczniki optycznie, możesz wyjąć i miernikiem sprawdzić

Graba - 18-01-2011, 15:19

Szyby i nawiewy działają! Pozostało tylko radyjko ale to pewnie tez bezpiecznik;) Dzieki wielkie za pomoc!;d