Off Topic - Off Topic z życzeń.
Efa! - 23-08-2005, 00:52 Temat postu: Off Topic z życzeń.
Fido__ napisał/a: | Dołączam się do życzeń. I niech jakiś admin zmieni temat tego postu na "Życzenia urodzinowe". I będziemy się dopisywać dla wszystkich. Please!!! |
Soooorki, ale to nie ma sensu!!!
Kto będzie czytał takie długie topiki???
Anonymous - 23-08-2005, 07:01
Efa! napisał/a: | Fido__ napisał/a: | Dołączam się do życzeń. I niech jakiś admin zmieni temat tego postu na "Życzenia urodzinowe". I będziemy się dopisywać dla wszystkich. Please!!! |
Soooorki, ale to nie ma sensu!!!
Kto będzie czytał takie długie topiki??? |
Efuś słonko, wydawało mi się, że większość zabierających głos wypowiedziało się w tej sprawie ( http://www.mitsubishi-gra...topic.php?t=563 ). Jak chcesz to zrobimy formalną ankietę, ale póki co to chyba wspólne forum, a nie Twoja prywatna własność.
Bycie moderatorem to odpowiedzialna praca. Łatwo sobie zrazić ludzi, dlatego trzeba czasem pomyśleć zanim się wciśnie klawisz "edytuj".
Argument z długimi topicami jest hmmmm dość naciągany. Bo jest tu przynajmniej kilkanaście topiców, które mają po kilkadziesiąt stron. Nie musisz mnie lubić, ale szanuj to czego chcą inni użytkownicy.
Efa! - 23-08-2005, 13:20
Zgoda, skarbie, zrobimy ankietę
Anonymous - 23-08-2005, 13:57
Dziękuję. Mimo dużej dozy złośliwości w topicu
Efa! - 23-08-2005, 14:00
eee, przesadzasz
Jakbym była złośliwa, to bym z pewnością napisała kilka soczystych epitetów, heh.
Nie mam do Ciebie żadnej urazy.
|
|
|