Carisma - Techniczne - [Carisma] Odtwarzacz CD
przemi3010 - 21-01-2011, 00:57 Temat postu: [Carisma] Odtwarzacz CD Witam mam taki problem po włożeniu płyty audio odtwarzacz przestawai sie na odczyt płyty po czym wypycha ja z powrotem. Czy ktoś zajmował się takim problemem?
pozdrawiam
pawelsonx - 21-01-2011, 06:01
albo do przeczyszczenia albo laser do wymiany.
Ru3 - 21-01-2011, 09:21
nie chce otwierać nowego wątku, więc napiszę tutaj jako, że o to samo urządzenie mam pytanie. Powiedzcie czy można wymienić fabryczne radio na kasety na też fabryczne na płyty bez żadnych nieprzewidzianych i nieporządanych problemów?? Chodzi o to czy obsługa komputera będzie działać??
Yuppy - 21-01-2011, 12:47
Tak, można wymienić i wszystko będzie ok.
plecho1 - 21-01-2011, 12:48
Jeśli kostki są takie same to wpinasz nowe radio i będzie działać a nawet jak wsadzisz nieoryginalne to obsługa komputera też będzie działać. Ja polecam coś z wejściem USB najlepiej z tyłu na przewodzie który wyprowadzasz sobie w schowku, dużo wygodniejsze niż sterta CD nawet w formacie MP3.
Tu masz opis o kompie bez oryginalnego radia:
http://forum.mitsumaniaki...er=asc&start=30
Ru3 - 21-01-2011, 13:01
ok dzięki za info przeczytam sobie w wolniejszej chwili
Yuppy - 21-01-2011, 13:01
Przy nieoryginalnym radiu obsługa komputera jest "lekko" niewygodna Wystarczy przeczytać post, który przytoczył plecho1. Komputer nie będzie też pokazywał informacji z radia o danej stacji FM czy granym z innego źródła utworze. Połowa wyświetlacza będzie więc niewykorzystana. Poza tym oryginalne radio ładnie komponuje się z wnętrzem samochodu
|
|
|