To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 98r. 2.5 V6 +LPG - Kunów

jn. - 24-01-2011, 19:50
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 98r. 2.5 V6 +LPG - Kunów
Witajcie forumowicze,
jestem na etapie szukania auta, ale dopiero niedawno zainteresowałem się galantem. Zdążyłem jednak coś o nim poczytać i innego auta już nie chcę ;-)

Link do aukcji
Kod:
Rok produkcji (1900 - 2100):1998 Przebieg (km):150000 Pojemność silnika (cm3):2500 Moc silnika (KM):163 Skrzynia biegów:Manualna Rodzaj paliwa:Benzyna + LPG Typ:Sedan/Limuzyna Liczba drzwi:4/5 Kolor:Zielony Uszkodzony:Nie
Wyposażenie
ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Szyberdach, Tempomat, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer,
Informacje dodatkowe
Bezwypadkowy, Pierwszy właściciel, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce,
Opis
Sprzedam Mitsubishi Galanta z 1998 roku o pojemności 2,5 Benzyna+Gaz sekwencja, z przebiegiem 150 tys. książka serwisowa, komplet kół zimowych oraz letnich z 17-calowymi felgami. Auto było sprowadzone z Niemiec gdzie było eksploatowane przez kobiete. Galant ma atrakcyjny wygląd przez co przyciąga uwagę przechodniów. Posiada bogate wyposażenie.

Brak zdjęć silnika, ale jutro poproszę.
Pozdrawiam!

tomasek - 24-01-2011, 20:16

Na pewno nie jest to wersja Avance.posiada tylko zderzak przedni od tej wersji,kierownica mocno wytarta,kierunki przednie przeżroczyste,boczne już nie,brak zaślepki zderzaka przód i chyba zaparowany halogen :mrgreen: to chyba tyle na początek.
jn. - 24-01-2011, 20:26

No właśnie, stan kierownicy nie wskazuje na taki przebieg. Dzięki za wskazówki.
spown - 24-01-2011, 21:45

bagażnik z po lewej wgnieciony i tak jakoś dziwnie odstaje, czy mi się wydaje?
robertdg - 24-01-2011, 22:01

Jest to podstawowa wersja galanta ze zderzakim przednim i atrapą od wersji Avance, przydałaby sie fota komory silnika, poproś wogóle o aktualne zdjęcia

spown, bagażnik wygląda na niedomknięty, odstaje po obu stronach

fj_mike - 25-01-2011, 10:38

Wart się dowiedzieć od którego handlarza został kupiony ten samochód :wink:
rafael - 26-01-2011, 16:21

nie jestem pewien ale chyba ten egzemplarz (kojarze rejestracje i kolor) byl szeroko omawiany jakis czas temu. pamietam tyle ze bardzo negatywnie, zlozony z dwoch itp. wtedy tez mial o wiele wyzsza cene, ale nie jestem pewien. moze ktos jeszcze bedzie cos pamietal
pozdro

fj_mike - 26-01-2011, 16:30

rafael napisał/a:
nie jestem pewien ale chyba ten egzemplarz (kojarze rejestracje i kolor) byl szeroko omawiany jakis czas temu

To nie jest ten egzemplarz. Sprawdzałem :wink:

superson123 - 10-02-2011, 00:42

Witam
Bylem ogladac tego galanta ogolnie nie zadbany z tylu mial jakas przygode (widac malowanie nawet w bagazniku) tylne prawe drzwi jak sie je otworzy na dole ladnie kwitna nadkola zreszta tez :-X jezeli chodzi o silnik ladnie pracuje :wink:

sveno - 23-07-2011, 12:53

lol przez przypadek trafilem na ten temat, oglądałem tego galanta 11 września 2010 i był wyceniony na 15kzł!!!! :shock: krótko: łoch jakich mało, "użytkowany przez kobietę" chyba jak miała odwieść pijanego właściciela do domu :) auto miało ogromny problem z hamulcami: przy 70km/h po wciśnięciu hamulca kierownice z rąk wyrywało, sam wjeżdżał do rowu, zderzak przedni odpadał, halogeny nie działały bo "żarówki się popaliły" !!! Sprzedawca z miejsca chciał opuścić 5 tys zł byle się go pozbyć, auto miało bity tył i przód, współczuje nowemu właścicielowi o ile się taki znalazł :)