To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Colt vs. Nissan Micra K11

Pato89 - 25-01-2011, 19:43
Temat postu: Colt vs. Nissan Micra K11
1:0 dla Mitsu

Micra cały bok wgnieciony, kierowca prawie na pasażera się przesiadł a colciu tak jak widać. Wyjechała mi kobiecina Micrą włączając się do ruchu z za samochodów stojących na prawym pasie wjechała na mój pas i bęc, przeleciała kawałek i jeszcze Golfa 4 podrapała.

ALE ŻARÓWKA CAŁA :D

Obok Golf na którego się chyba przesiąde :P

Siekiera - 25-01-2011, 20:58

A wiec dobrze widziałem, że to ty przy Cegielni stałeś :? Szkoda autka :cry:
Rafal_Szczecin - 25-01-2011, 22:08

dobrze,ze nic nikomu sie nie stalo .
Pato89 - 25-01-2011, 23:02

Rafal_Szczecin napisał/a:
dobrze,ze nic nikomu sie nie stalo .

Nie? a Colciu? =/ Nie no kawałek strzału był i dobrze że się to tylko tak skończyło, nie wiem co by było gdybym jechał tam z taką prędkością z jaką zwykłem tam jeździć ...
Macie może jakieś porady co do ubezpieczenia? Wiadomo chce wyszarpać jak najwięcej a colta w całości sprzedam takiego jaki jest.

Podaruj sobie wulgary, jesteś już wystarczająco długo na forum.

Rafal_Szczecin - 26-01-2011, 00:11

colta i tak chciales sprzedac .
raczej dadza Ci szkode calkowita .
gdzie ubezpieczony sprawca ?
pogadaj ze Marcinem (stary_alfer) to da kilka rad na rywanie kilku(nastu) stowek (tysiecy ) ze szkody osobowej :D
bo przeciez szyja caly czas Cie boli :ANAL:

Pato89 - 26-01-2011, 09:31

No tylko że tam była na miejscu i policja i karetka i co nagle teraz mnie wszystko boli? No chciałem w sumie nawet może i lepiej wyjdę w taki sposób.
btw. co do tego warna od kiedy "strzał" jest wulgaryzmem? :D chyba że ja tam coś innego napisałem a Ty zmieniłeś Londolut

Hubeeert - 26-01-2011, 09:45

Pato89 napisałeś "coś" innego. Warn Ci się należał i jakkolwiek współczuję wypadku to nie widzę powodów do jego zdjęcia.

Pozdrawiam

volve - 26-01-2011, 17:54

Pato89 napisał/a:
No tylko że tam była na miejscu i policja i karetka i co nagle teraz mnie wszystko boli?

Uraz może wyjść np. następnego dnia ;) Ja dokładnie Ci nie poradzę, bo sam się w to nie bawiłem, ale stary_alfer może coś będzie wiedział(tzn. starał się o odszkodowanie za szkodę na osobie).

Pato89 - 26-01-2011, 23:38

W sumie szyja mnie boli i lewa ręka rwie... ktoś się orientuje czy pasażer też może się ubiegać? Bo ja chyba NW nie miałem ;/
Co do warna nie mam pretensji żadnych :P należał się i nie ma zmiłuj :D tylko nie rozkminiłem że zmieniliście i zapomniałem co napisałem dlatego w ogóle poruszyłem ten temat :P