To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Handlarz z Lubania specjalizujący się w Galantac

yoonior - 28-01-2011, 09:56
Temat postu: [EAx 97-04] Handlarz z Lubania specjalizujący się w Galantac
Witam,
Czy ktoś miał do czynienia z tym handlarzem, nick z Allegro "przemyslawklys", specjalizującym się w sprowadzaniu Galantów, warto mu zaufać?

http://allegro.pl/my_page.php?uid=2784994

Dziękuję za ew. pomoc,

robertdg - 28-01-2011, 10:04

yoonior, u handlarzy kupuje się auto ze zdrowym rozsądkiem, nikt Ci nie powie, że możesz w ciemno brac auto u Tego Pana, wiadomo że jest to dla nich zarobek i kazdy chce mieć z tego swoja część, w dodatku im większą tym lepszą ;-)
yoonior - 28-01-2011, 10:27

Zawsze należy kierować się zdrowym rozsądkiem w życiu ;)

Może ktoś z Forumowiczów korzystał/słyszał z usług tego Pana. Nie mam oporów, żeby zaplacić więcej i dać zarobić. Sam nie pojadę szukać auta, nie mam ani czasu ani wiedzy - a na "minę" łatwo wdepnąć.
Podoba mi się fakt, że gość specjalizuje się w Galantach - zapewne wie na co patrzyć i wie gdzie szukać.

Jeśli ktoś miał doświadczenia z tym sprzedającym, będę wdzięczny za pomoc.

robertdg - 28-01-2011, 10:46

Jest kilku sprzedających specjalizujących sie w sprzedaży Galantów, po drodze do lubania masz jeszcze Czaple, tam tez sprzedają Galanty, kilku forumowiczów u nich kupiło i kilku sobie chwali, tak samo jak po drodze masz jeszcze Gliwice, tam też sprzedaje gość Galanty, kilku u niego kupiło i sobie chwali, choć przewaznie lubią to byc auta oskubane nawet z radia, podnośnika, etc.
misza116 - 28-01-2011, 12:25

Mnie drażni u tego gościa jedno...
Niby drobiazg, ale....pisanie w tytule OPŁACONY i kup teraz za 8900, a dopiero
gdzieś w treści wplątane, że + opłaty = 10900 to irytująca taktyka "drobnych druczków",
której i tak mam nadmiar na co dzień.

Poza tym odpicowane, świecące, jak to u handlarza :) Jak powiedział robertdg - nikt nie powie "bierz u niego", kupujesz auto, a nie handlarza :)

fj_mike - 28-01-2011, 19:28

yoonior napisał/a:
Podoba mi się fakt, że gość specjalizuje się w Galantach - zapewne wie na co patrzyć i wie gdzie szukać.

Takich jest kilku w Polsce.
To, że się specjalizuje o niczym nie znaczy. Sam się chyba tak nazwał :D

Dobre Galanty wcześniej kupowano w:
Radomiu - p. Mariusz (coś go nie widać ostatnio), reszta nie wiem
Czaple - trochę negatywnych opinii od użytkownikówjednejwizyty, jest kilka osób na forum które kupiły od nich auta i są zadowolone.
Nie mogę ręczyć za nich w 100% bo różnie bywa. Nikt Tobie nie napisze Jedź kupić u niego

Tyle ode mnie :wink:

fj_mike - 28-01-2011, 19:29

Ogólnie bądź ostrożny wobec Galantów od Zyklona z Elbląga i pana z Gliwic (kombinowane).
Anonymous - 28-01-2011, 23:03

sorry ale auta które ma wystawione ten gościu specializujący się w galantach to auta chodzące w niemczech nie więcej niż 1500 ojro...
robertdg - 29-01-2011, 09:44

Derpin, nie każdy jest tego świadom, tak samo jak nie kazdy jest świadom tego, że szkop nie odda za bezcen dobrego auta :P My to wiemy, reszta się podporzadkuje w kosztach eksploatacyjnych, bo gdyby nie te auta, to o czym byśmy na forum pisali :?: :-)
Pieraś - 29-01-2011, 18:17

fj_mike napisał/a:
yoonior napisał/a:

Takich jest kilku w Polsce.
To, że się specjalizuje o niczym nie znaczy. Sam się chyba tak nazwał :D

Dobre Galanty wcześniej kupowano w:
Radomiu - p. Mariusz (coś go nie widać ostatnio), reszta nie wiem
Czaple - trochę negatywnych opinii od użytkownikówjednejwizyty, jest kilka osób na forum które kupiły od nich auta i są zadowolone.
Nie mogę ręczyć za nich w 100% bo różnie bywa. Nikt Tobie nie napisze Jedź kupić u niego

Tyle ode mnie :wink:

Poniekąd jestem "użytkownikiem jednej wizyty" ... byłem dziś w Czaplach ... wróciłem z Mitsubishi Galant Elegance 2000/2001, 2.0 Kombi :-)
Wstepnie .... pozytywnie, nie mam podstaw by się czepiać.
Przy okazji jak moje emocje i podniecenie przeplatające się ze stresem i przeżyciem opadną, porobię opłaty itp., to zapodam temat w "Moje Miśki" i opisze auto itp.
Wstępnie jestem zadowolony i liczę, że nie będę miał podstaw do tego by mój optymizm opadł. Pozdrawiam Czaple :-)

Anonymous - 29-01-2011, 20:25

Pieraś napisał/a:
Poniekąd jestem "użytkownikiem jednej wizyty" ... byłem dziś w Czaplach ... wróciłem z Mitsubishi Galant Elegance 2000/2001, 2.0 Kombi :-)

będziesz Pan zadowolony :) 8)
Pieraś napisał/a:
Przy okazji jak moje emocje i podniecenie przeplatające się ze stresem i przeżyciem opadną, porobię opłaty itp., to zapodam temat w "Moje Miśki" i opisze auto itp.

rób temat emocje jeszcze długo będą opadać :D

pitbu77 - 31-01-2011, 22:00

Derpin napisał/a:
rób temat emocje jeszcze długo będą opadać :D

Dziwne, odkąd mam Galanta emocje nie opadły. Wręcz przeciwnie, dalej mnie ten samochód nakręca :toothy10:

Jackall - 31-01-2011, 22:23

pitbu77 napisał/a:
dalej mnie ten samochód nakręca :toothy10:

każdego dnia bardziej i bardziej :mrgreen: i właśnie za to kocha się Galanta

Pieraś - 02-02-2011, 21:07

Zapraszam do "Nasze Miśki" na małe review o moim nabytku - TUTAJ