Outlander II Ogólne - Koniec przygody z Outlanderem :(
arturred - 01-02-2011, 10:39 Temat postu: Koniec przygody z Outlanderem :( Witam,
po 3 miesiącach ciekawej przygody z nowym Outlanderem, nadszedł czas na burzliwe rozstanie. Niestety nie było to rozstanie z mojej inicjatywy. Ktoś poprostu postanowił "podzielić" się ze mną radością z jazdy nowym samochodem i sobie pojechał na przejażdżkę ....
W biały dzień, z parkingu przed firmą koleś podprowadził autko. Fabryczny alarm nawet się nie zająknął.
Pozdrawiam,
Artur
andkul2 - 01-02-2011, 10:43
przykra sprawa ma AC to kasę dostaniesz,kupisz nowszego
chyba jesteś pierwszym na forum co mu ukradli Outka
arturred - 01-02-2011, 10:50
Witam,
samochód kupiłem w październiku z kratką, teraz kratki nie kupię no i tego silnika 2.0 też już nie ma - jest 2.2 i w cenie prawie 30.000 większej.
Będę musiał poszukać coś innego
Pozdrawiam,
Artur
mitsu00 - 01-02-2011, 10:50
andkul2 napisał/a: | przykra sprawa ma AC to kasę dostaniesz,kupisz nowszego
chyba jesteś pierwszym na forum co mu ukradli Outka | Oj cos mi się wydaje że ze względu na bardzo przystępne ceny części w ASO Mitsubishi, takie incydenty staną się niestety chyba normą......
mariolo - 01-02-2011, 11:27
Jeśli zalezy ci akurat na misku to poszukaj dobrze w salonach,jeszcze mają auta z tym silnikiem.
skaut - 01-02-2011, 12:23
arturred napisał/a: | W biały dzień, z parkingu przed firmą koleś podprowadził autko. Fabryczny alarm nawet się nie zająknął.
Artur |
W biały dzień? I nikt nie zauważył?
mitsu00 - 01-02-2011, 12:40
skaut napisał/a: | arturred napisał/a: | W biały dzień, z parkingu przed firmą koleś podprowadził autko. Fabryczny alarm nawet się nie zająknął.
Artur |
W biały dzień? I nikt nie zauważył? | Kumplowi miesiąc temy 3 latka Paska ukradli w biały dzień spod IKEI w Wa-wie. Nie było go raptem może 30 minut..... Ani immobilizer ani alarm nie pomogły. Na speców nie ma bata, tylko dobre AC
andkul2 - 01-02-2011, 12:58
mariolo napisał/a: | Jeśli zalezy ci akurat na misku to poszukaj dobrze w salonach,jeszcze mają auta z tym silnikiem. |
z tym silnikiem to może maja ale bez kratki
arturred - 01-02-2011, 13:35
Witam,
autko znikneło wczoraj, co ciekawe kolega z firmy widział jak ktoś grzebie pod maską (był akurat na fajce), ale skoro alarm nie wył, to myślał że to ja. Zdziwił się dopiero jak wrócił i zobaczył mnie w pokoju. Ale autka już nie było. Niestety, pomimo tego że to Warszawa, to akurat w tym rejonie nie ma ani jednej kamery z monitoringu ani prywatnych.
Zanim załatwię wszystko z ubezpieczalnią to pewnie z miesiąc albo i lepiej upłynie. A bez kasy z ubezpieczenia nowego autka nie kupię.
Pozdrawiam,
Artur
karol_alasz - 01-02-2011, 14:33
arturred napisał/a: | W biały dzień, z parkingu przed firmą koleś podprowadził autko. |
Smutne, bardzo smutne...
mitsu00 napisał/a: | Oj cos mi się wydaje że ze względu na bardzo przystępne ceny części w ASO Mitsubishi, takie incydenty staną się niestety chyba normą...... |
....oraz popularność tego samochodu.
lexus - 01-02-2011, 15:56
Dlatego ja nie mam alarmu salonowego bo wiadomo co zakładają ,a jeżeli zeskanują kod to jest jeszcze ukryty wyłącznik zapłonu Myslałem że czołgów nie kradną .przykro mi że takie gnojki się trafiają powinni obcinać za to łapę
Muciek - 01-02-2011, 16:04
Przykro mi, współczuję. No silniki takie jeszcze są w salonach i gdzieniegdzie dobre promocje nawet, ale fakt że już bez kratki. Teraz jestem ciekaw co na to ubezpieczalnia powie...
sibkods - 01-02-2011, 17:19
No niestety, takie incydenty będa coraz częstsze.
romero - 01-02-2011, 18:43
Również bardzo współczuję
Muciek napisał/a: | ale fakt że już bez kratki |
A po co Wam teraz kratka w Outku
Muciek - 01-02-2011, 18:45
romero napisał/a: | Również bardzo współczuję
Muciek napisał/a: | ale fakt że już bez kratki |
A po co Wam teraz kratka w Outku |
Żeby było można Vat odliczyć. Bo teraz jak się kolega zdecyduje znów na nowe auto to już zapłaci pełną kwotę i Vat straci.
|
|
|