Lubuskie - Dobry blacharz-lakiernik z Gorzowa Wlkp.
reicz - 07-02-2011, 20:54 Temat postu: Dobry blacharz-lakiernik z Gorzowa Wlkp. Witam.
W Gorzowie mieszkam od nie dawna i nie znam jeszcze mechaników tutejszych ani nic.
Poszukuję dobrego blacharza lakiernika bo ktoś mi rozwalił samochód na parkingu i uciekł. kumpel mówił mi coś o kolesiu jak się wjeżdża do Wojcieszyc zna go ktoś? widział jego prace? Aha jak znacie jakiegoś dobrego mechanika od Miśków w Gorzowie też będę wdzięczny. z góry wielkie dzięki za pomoc.
Saqu - 07-02-2011, 21:30
Ponoć w deszcznie pan Marek działa dosyć dobrze, ludzie sobie go chwalą, ale gdzie dokładniej się mieści to nie wiem.
spown - 08-02-2011, 18:10
W Wojcieszycach jak wjeżdżasz to po lewej stronie zaraz... Ładnie maluje. Sam z resztą jestem z nim umówiony na zrobienie nadkoli, ale jakoś czasu ciągle nie mam...
Pan Marek z Deszczna - jeśli chodzi o Pana Marka B. którego warsztat znajduje się przy wylocie na brzozowiec po lewej stronie, to jeżeli nie jedziemy wyklepać nowszego mieta czy audi, to zabije ceną Ale fakt - robota elegancka...
W Deszcznie jeszcze maluje ponoć dobrze (tego nie sprawdzałem) gość zaraz za ośrodkiem zdrowia po prawej stronie za rozsądne pieniądze.
reicz - 08-02-2011, 23:12
wielkie dzięki za info. A mechanika dobrego i biorącego rozsądne pieniądze znacie?
rryba - 09-02-2011, 08:09
Mogę polecić p.Artura z ul. Kołobrzeskiej, ja na jego robotę nie mogłem narzekać
spown - 10-02-2011, 20:40
Ja jeżdżę do MG Serwis. To jest w starym serwisie Mercedesa. Nie wiem czy to już Wawrów, czy koniec Warszawskiej... Przed seriwsem Mazdy Kordyla.
Iron.Falcon - 13-06-2013, 16:19
Za miesiąc z haczykiem będę w Gorzowie i chciałbym zrobić porządek z nadkolami.... do kogo z tym jechać żeby mnie koszta nie powaliły na kolana ?
ma_ko - 31-03-2017, 07:26
Podepne się pod temat. W ciagu kilku miesięcy planuje zrobić oba tylne nadkola. Czy ktoś może kogoś polecić. Narazie nie pytam o cenę. Dzięki :d
Saqu - 31-03-2017, 18:36
chyba, będę musiał się rozejrzeć za jakimś lokum na warsztat bo widzę, że jest potrzeba ale to dopiero za jakiś czas...
rzoberto - 01-04-2017, 16:47
Saqu najlepszy
Higachi - 10-08-2017, 22:37
Jest jakiś dobry specjalista od Coltów w Gorzowie, który mnie nie zrujnuje? Zaczął ostatnio świrować trochę silnik (czasami gubi moc w czasie jazdy), i nie wiem, czy zamokły kable od lambdy czy coś innego. Do tego jak puszczę gaz to mi check engine świeci.
|
|
|